Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Povijesne Teme
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Povijesne Teme Raspravljate o temi Isus Krist čovjek koji je promijenio ljudsku povijest! u Znanost forumu; Vjera u Isusa je promijenila svijet, ne nužno na bolje....

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-03-08, 18:26   #21 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-09-07
Godina: 26
Poruka: 674
Davor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono nešto
Re: Isus Krist čovjek koji je promijenio ljudsku povijest!

Vjera u Isusa je promijenila svijet, ne nužno na bolje.
Davor1507 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-03-08, 18:33   #22 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 450
skin2yard je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: tony-soprano Pogledaj Poruke
iz tvog potpisa vidi se da ne vjeruješ u ništa....
ne vjerujem u vjere...ako ti smatras da to znaci da u nista ne vjerujem onda dobro
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 07:08   #23 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 57
Poruka: 897
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

Ja vjerujem ........... ali u ono što crkva govori ne, rođenjem Isusa počelo je novo doba i odbrojavanje kalendara kojim se koristimo. Da je postojao, da! Da li je činio čuda, neznam, nisam vidio. Evo vrime Uskrsa je!
Da li je uskrsnuo ili ne, to ja ne mogu tvrdit, vjerovat mogu.
Mislim da sve što se događalo oko Isusa Krista sina Božjeg i čovjekovog ''ukrasila'' je materijalna crkva. Možda nisam usamljen u ovakvom promišljanju, vjerujem da postoji ono ''ali'' kod mnogih vjernika baš zbog ponašanja materjalne crkve za koju smatram da je obezvrjedila vjeru čovjeka u Isusa Krista, sina Božjeg i čovjeka.
Ne odlazim u crkvu samo blagujem za vrijeme Božića i Uskrsa, kršten sam, kao djete prošao sve crkvene obrede. Ti obredi nisu vjerovanje, to je crkva, a crkva nije Isus Krist sin božji.
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 09:23   #24 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-01-08
Poruka: 370
klik™ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku klik™

Citat:
Pravi autor: Davor1507 Pogledaj Poruke
Vjera u Isusa je promijenila svijet, ne nužno na bolje.
Istina, zato se oni tamo i ubijaju u ime vjere...Da postoji, došao bi i reko ljudima da više ne ratuju itd...Aj siđi
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 12:38   #25 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,111
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

ni jedna vjera ne propagira ubijanje pa ni kršćanska a bomge ni muslimanska.
Ja još imam snage reć ti - Splite volin te
marinkoM8 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-03-08, 13:00   #26 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,442
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Što jest jest Marinko.
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 13:36   #27 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,941
pajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: klik™ Pogledaj Poruke
Istina, zato se oni tamo i ubijaju u ime vjere...Da postoji, došao bi i reko ljudima da više ne ratuju itd...Aj siđi
da, baš se zato ubijaju...marinko ti je sve rekao ukratko a ako nešto ne znaš onda o tome nemoj ni pisat...

ne ratuju ljudi zbog vjere nego zato što su ljudi...
pajo-patakRi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 16:50   #28 (permalink)
Uvaženi forumas

Davor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: tonini Pogledaj Poruke
Ja vjerujem ........... ali u ono što crkva govori ne, rođenjem Isusa počelo je novo doba i odbrojavanje kalendara kojim se koristimo. Da je postojao, da! Da li je činio čuda, neznam, nisam vidio. Evo vrime Uskrsa je!
Da li je uskrsnuo ili ne, to ja ne mogu tvrdit, vjerovat mogu.
Mislim da sve što se događalo oko Isusa Krista sina Božjeg i čovjekovog ''ukrasila'' je materijalna crkva. Možda nisam usamljen u ovakvom promišljanju, vjerujem da postoji ono ''ali'' kod mnogih vjernika baš zbog ponašanja materjalne crkve za koju smatram da je obezvrjedila vjeru čovjeka u Isusa Krista, sina Božjeg i čovjeka.
Ne odlazim u crkvu samo blagujem za vrijeme Božića i Uskrsa, kršten sam, kao djete prošao sve crkvene obrede. Ti obredi nisu vjerovanje, to je crkva, a crkva nije Isus Krist sin božji.
ovo je klasično vjerovanje. Ako ti ja kažem da postoji bog u obliku krumpira koji će ti dati život vječni - to češ mi vjerovati, a sve što ti kažem nakon toga to mi nečeš vjerovati.

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
ni jedna vjera ne propagira ubijanje pa ni kršćanska a bomge ni muslimanska.
Biblija, riječ Božija - koji je nepogrešiv i svemoguć i bla bla bla.
Druga knjiga Mojsijeva:
21.23. ...život za život.
22.18. Vještici nedaj da živi.
22.20. Ko žrtvu prinosi bogovima drugim, osim jedinog Gospodina, da se istrjebi kao prokletnik.
Treča knjiga Mojsijeva:
20.13. Ko bi muškarca obležao kao ženu, učiniše gadnu stvar obojica, da se pogube, krv njihova na njih.

Kuran nisam pročitao.
Davor1507 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 17:15   #29 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika tony-soprano

Datum registracije: 01-02-07
Godina: 20
Poruka: 251
tony-soprano se izdvaja iz mase

ovo su vec uvrede...molim ban davoru zbog vrijeđanja vjere!
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 17:34   #30 (permalink)
Uvaženi forumas

Kojem vrijeđanju vjere? Ja kažem ako izmislim novu vjeru u kojoj je krumpir božanstvo - karikiram ne?
Vi takozvani vjernici vrijeđate vjeru jer birate u što čete vjerovati a u što ne, izabirete što vam odgovara. Ako se nepokoravaš kako Biblija kaže onda ništa od Raja.

A ovo drugo su ti citati, tak da neznam što se vrijeđaš.
Davor1507 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: isus, krist

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:59.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114