| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Isus Krist čovjek koji je promijenio ljudsku povijest! u Znanost forumu; Vjera u Isusa je promijenila svijet, ne nužno na bolje.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 450
![]() | Re: Isus Krist čovjek koji je promijenio ljudsku povijest! ne vjerujem u vjere...ako ti smatras da to znaci da u nista ne vjerujem onda dobro
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 57
Poruka: 897
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Isus Krist čovjek koji je promijenio ljudsku povijest! Ja vjerujem ........... ali u ono što crkva govori ne, rođenjem Isusa počelo je novo doba i odbrojavanje kalendara kojim se koristimo. Da je postojao, da! Da li je činio čuda, neznam, nisam vidio. Evo vrime Uskrsa je! Da li je uskrsnuo ili ne, to ja ne mogu tvrdit, vjerovat mogu. Mislim da sve što se događalo oko Isusa Krista sina Božjeg i čovjekovog ''ukrasila'' je materijalna crkva. Možda nisam usamljen u ovakvom promišljanju, vjerujem da postoji ono ''ali'' kod mnogih vjernika baš zbog ponašanja materjalne crkve za koju smatram da je obezvrjedila vjeru čovjeka u Isusa Krista, sina Božjeg i čovjeka. Ne odlazim u crkvu samo blagujem za vrijeme Božića i Uskrsa, kršten sam, kao djete prošao sve crkvene obrede. Ti obredi nisu vjerovanje, to je crkva, a crkva nije Isus Krist sin božji.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Isus Krist čovjek koji je promijenio ljudsku povijest! Istina, zato se oni tamo i ubijaju u ime vjere...Da postoji, došao bi i reko ljudima da više ne ratuju itd...Aj siđi ![]()
__________________ Vic godine : "Ako Hrvatska prizna Kosovo, Srbi će u Hrvatskoj tražiti državu" ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,111
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Isus Krist čovjek koji je promijenio ljudsku povijest! ni jedna vjera ne propagira ubijanje pa ni kršćanska a bomge ni muslimanska.
__________________ Splite volin te još, neka gnjilo je sve Ja još uvik ćutim miris tvoje ulice Neka guše me sad više suze no smijeh Ja još imam snage reć ti - Splite volin te |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,442
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Isus Krist čovjek koji je promijenio ljudsku povijest! Što jest jest Marinko. ![]()
__________________ Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba onda zaista ne možeš biti sretna osoba. |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,941
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Isus Krist čovjek koji je promijenio ljudsku povijest! Citat:
...marinko ti je sve rekao ukratko a ako nešto ne znaš onda o tome nemoj ni pisat...ne ratuju ljudi zbog vjere nego zato što su ljudi...
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death | |
| | |
| | #28 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 674
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Isus Krist čovjek koji je promijenio ljudsku povijest! Citat:
ovo je klasično vjerovanje. Ako ti ja kažem da postoji bog u obliku krumpira koji će ti dati život vječni - to češ mi vjerovati, a sve što ti kažem nakon toga to mi nečeš vjerovati. ![]() Citat:
Druga knjiga Mojsijeva: 21.23. ...život za život. 22.18. Vještici nedaj da živi. 22.20. Ko žrtvu prinosi bogovima drugim, osim jedinog Gospodina, da se istrjebi kao prokletnik. Treča knjiga Mojsijeva: 20.13. Ko bi muškarca obležao kao ženu, učiniše gadnu stvar obojica, da se pogube, krv njihova na njih. Kuran nisam pročitao. | ||
| | |
| | #30 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 674
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Isus Krist čovjek koji je promijenio ljudsku povijest! Kojem vrijeđanju vjere? Ja kažem ako izmislim novu vjeru u kojoj je krumpir božanstvo - karikiram ne?Vi takozvani vjernici vrijeđate vjeru jer birate u što čete vjerovati a u što ne, izabirete što vam odgovara. Ako se nepokoravaš kako Biblija kaže onda ništa od Raja. ![]() A ovo drugo su ti citati, tak da neznam što se vrijeđaš. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: isus, krist |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:59.

ovo je klasično vjerovanje. Ako ti ja kažem da postoji bog u obliku krumpira koji će ti dati život vječni - to češ mi vjerovati, a sve što ti kažem nakon toga to mi nečeš vjerovati.
Ja kažem ako izmislim novu vjeru u kojoj je krumpir božanstvo - karikiram ne?