| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Prezime Pušić u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: dorina Uglavnom prezimena koja završavaju na ić potječu iz BiH. nema veze. ić označava sina od ... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,765
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prezime Pušić nema veze. ![]() ić označava sina od ... tako je ivić prezime koje je došlo od imena ivo i prvi ga je nosija sin od ive. a toga ima u svih slavena. rusa, ukrajinaca, poljaka, slovaka i svih južnih slavena osobito
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| no regret!!! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici
Poruka: 5,796
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prezime Pušić Citat:
![]() Nisam rekla mora, nego uglavnom. Razlika je drastična ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... Zadnji Uredio dorina : 07-05-08 u 15:57. | |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-01-08 Godina: 28
Poruka: 429
![]() | Re: Prezime Pušić Citat:
![]() Inaće preko 20% Hrvata iz RH je porijeklom iz BIH ali to nema veze, nemaju svi prezimena na ić, ima mnogo Hercegovaca kojima prezime nije na ić. U RH najmanje je zastupljeno prezimena sa ić u Zagorju, nekih 30-ak posto. Zadnji Uredio croabc : 07-05-08 u 19:24. | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| no regret!!! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici
Poruka: 5,796
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prezime Pušić Istina, ne završavaju sva. Recimo, moje ne završava, a iz Bosne sam. Prezime potječe iz Hercegovine. Jbga. Nemože sve valjat ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,840
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prezime Pušić Pušić; ima ih dosta u ovoj podružnoj školi gdje radim- na granici Slovenije i to su domaći. Tako da Ne bi rekla da su isključivo dalmatinci niti bosanci. ![]()
__________________ [0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:04.