| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? u Znanost forumu; Ja mislim da je uz onakvo stanje u svijetu koje je tada vladalo (reparacije koje su bile nametnute njemačkoj, jacanje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-04-07 Godina: 22
Poruka: 116
![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Ja mislim da je uz onakvo stanje u svijetu koje je tada vladalo (reparacije koje su bile nametnute njemačkoj, jacanje japanskog carstva,...) rat bio neizbježan hitler ga je samo zapoceo. Ali nije sve onako kako se čini ....(pobjednici pišu povjest)... Amerikanci su znali da će ih japanci napast u pearl harboru ,oklope za njemačke tenkove su proizvodili amerikanci, kao i djelove za "tuševe" u logorima... tako da nije sve bilo crno-bijelo. ![]()
__________________ Who you tryin' to get crazy with ese? Don't you know I'm loco? |
| | |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,191
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Ja mislin da bi se rat drugčije odvijao da nije bilo Hitlera,Mussolini ne bi bio toliko aktivan i u tom slučaju ne bi bio svjetski rat u pitanju jel bi europa bila izbačena iz ratovanja. Je bio je duhovit ako duhovitošču smatraš ubijanje milijune ljudi. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| charolastra | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? Ma je, krasan je bio. Ti podjebavaš ili?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: spličanka Godina: 23
Poruka: 63
![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? mali crnokosi židov prodao je priču milionima da moraju biti visoki plavi krščani... svaka čast!
__________________ život je stari kučkin brat,svaki da sa njim vodim rat sve više mi sliči na pješćani sat... sa samog ruba pameti stižu mi strašni saveti al' ja ću da preživim na svoj način |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: spličanka Godina: 23
Poruka: 63
![]() | Re: Što mislite o Hitleru i 2. svjetskom ratu? al stara mu je bila židovka, a židovstvo se prenosi po majci... 1+1=2
__________________ život je stari kučkin brat,svaki da sa njim vodim rat sve više mi sliči na pješćani sat... sa samog ruba pameti stižu mi strašni saveti al' ja ću da preživim na svoj način |
| | |
![]() |
| Tagovi: hitler, svjetski rat |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:16.