| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Povijesne Teme Raspravljate o temi U kojoj vojsci su bili Muslimani za vrijeme NDH u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Pravaš AKo ćemo o dokazima dečko, "anfifašisti" nisu ništa dokazali nego su ljude ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) | ||||
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U kojoj vojsci su bili Muslimani za vrijeme NDH Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Sad imaš u jednom postu tri neistine i jednu notornu činjenicu iznesenu na gadljivo tendenciozan način. Bogami, svakim postom postavljaš nove rekorde. Svaka čast, majstore ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | ||||
| | |
| | #92 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-12-07
Poruka: 246
![]() | Re: U kojoj vojsci su bili Muslimani za vrijeme NDH Gle pametni. Tvoja apologetika se svodi na odgovore - laž, nije istina. Argumentiraj napisano ako možeš. Također, ovo o rekordima, pokazuješ s takvim izjavama veličinu svog intelekta niskim podbadanjima. To možeš prodavat kojekakvim kvazipametnjakovićima, ali ne svima. I moja baba može reći nekom expertu za nuklearnu fiziku na neki njegov iskaz - nije istina. Zadnji Uredio Pravaš : 19-12-07 u 18:29. |
| | |
| | #93 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U kojoj vojsci su bili Muslimani za vrijeme NDH Pa kad ti pišeš laži i neistine. Ti iznosiš tvrdnje, ti bi ih trebao argumentirat, a ne ja. Koliko god ti argumenata iznosiš, isto toliko ih iznosim i ja. Citat:
![]() A u koju skupinu kvazipametnjakovića ti spadaš? U kojekakve kvazipametnjakoviće, ili su sve kvazipametnjakoviće?
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |
| | |
| | #94 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-12-07
Poruka: 246
![]() | Re: U kojoj vojsci su bili Muslimani za vrijeme NDH Ja bih valjda treba iz NSK u Zg dofurat na tisuće sačuvanih novinskih članaka i ovdje ih skenirat da bi iznio dokaz? Dokazi su tamo. Ja sam ih proučavao, ti očito ne. Uostalom u St živiš kako ti piše dolje. Dokazi su argumentirani i rastumačeni u knjizi "Titova umjetnost mržnje" od Mladena Ivezića i u djelu "Jasenovac brojke". Knjige su toliko zasmetale određenim lobijima da su ih pokušale zabranit, ali nisu uspjeli. Nabavi si te knjige, tamo su dokazi. U nikoju skupinu ja ne spadam. Btw studiraš pravo? ![]() |
| | |
| | #95 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U kojoj vojsci su bili Muslimani za vrijeme NDH Citat:
Citat:
Moćan izvor, uistinu Diplomirao početkom ovom stoljeća ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | ||
| | |
| | #96 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U kojoj vojsci su bili Muslimani za vrijeme NDH Pa rekao si da u nacionalnoj knjižnici ima svačega na tu tematiku. Deder ti to uzmi, skeniraj ili poslikaj i postaj ovdje. Ili jednostavnije nađi na netu. ![]() Legendarno! ![]() |
| | |
| | #97 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,099
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U kojoj vojsci su bili Muslimani za vrijeme NDH Citat:
kad se armija organizirala, muslimani su prešli u nju. a i hrvati su izašli iz HOS-a za kojeg su vidili da je sprdačina poput parage i đapića. Citat:
![]() a i molim te koje su to novine? svi narodi i narodnosti bivše države su bili većinom u partizanima. zato su partizani i bili najmasovniji gerilski antifašistički otpor u okupiranoj europi, a ustaša je bilo tokliko malo da nisu ni mogli organizirat upravu u NDH, a kamoli imat vojsku koja bi kontrolirala cili teritorij, pa su talijani i njemci podilili je napola, da se ne raspedne još u proliće 1941. | ||
| | |
| | #98 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U kojoj vojsci su bili Muslimani za vrijeme NDH Citat:
| |
| | |
| | #99 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 09-12-07
Poruka: 37
![]() | Re: U kojoj vojsci su bili Muslimani za vrijeme NDH Citat:
![]() ![]() | |
| | |
| | #100 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: U kojoj vojsci su bili Muslimani za vrijeme NDH [quote=teica;623278]Išla sam tražiti kaj bi ta riječ trebala predstavljati i nađoh ovo: Balija - korelativ Vlahu, je turski izraz za primitivca, - grubo prevedeno znaci sirova drvna građa. Tko to koristi mora da je sirovina. [/QU1. mislim da non-stop po forumu potenciras mrznju naspram svih onih koji nisu Hrvati(mada vise nakon tvojih postova niti ne kuzim tko su zapravo Hrvati) nijekala ti to ili ne. 2.ako pogledas i procitas malo bolje tu knjigu koju si nam slikala vidjeti ces da autori pod ustasama smatraju ekstremni dio hvo-a (a znamo svi da se ekstremniji hrvati i sami vole tako nazivati) a nikako cijelokupni hvo ili, nedaj boze, hrvatski narod u cijelini.zato ne vidim razloga zasto si se nasla uvrijedjenom ili zbunjenom. 3.u tebi se osjeti mala doza nacionalizma i mrznje prema ostalima,ma tko oni bili pa me to navodi na razmisljanje zasto si takva!?!?!?! i hitler je jedan od najvecih zlocinaca svih vremena jako mrzio zidove i borio se za njihovo istrebljenje a kaze nauka da je i sam po majci bio zidov!!!da nemas kojim slucajem i ti koju kap muslimanske krvi koja ti neda mira pa se pravis vecom hrvaticom od pape? 4.nadam se da se neces naci uvrijedjenom ovim mojim postom,ali morao sam reagirati na par tvojih zatucanih postova.molim te da mi malo pojasnis svoja stajalista o svim vjeroispovjestima osim katolicanstva i svim narodnostima osim hrvatsog.molim te da me ubijedis da nisi ono sto o tebi, vjerujem mnogi misle! 5.rijec balija si dobro prevela i rep+ na trudu.nadam se da si iz tog prijevoda shvatila da balija moze biti svako bez obzira na naciju a ipak se taj izraz nekako rezervirao za muslimane kao sto se i rijec ustase rezervirala za hrvate a cetnici za srbe.zato se ne cudi kada neko hrvate naziva ustasama,jer to se valjda podrazumjeva. for home ready !!!
__________________ i pape i dida bili su TORCIDA |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:41.

pusa

[/QU