Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Povijesne Teme
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Povijesne Teme Raspravljate o temi U kojoj vojsci su bili Muslimani za vrijeme NDH u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Pravaš AKo ćemo o dokazima dečko, "anfifašisti" nisu ništa dokazali nego su ljude ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-12-07, 18:22   #91 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,919
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: U kojoj vojsci su bili Muslimani za vrijeme NDH

Citat:
Pravi autor: Pravaš Pogledaj Poruke
AKo ćemo o dokazima dečko, "anfifašisti" nisu ništa dokazali nego su ljude streljali zbog kazne koju je proglasio tzv. "Narodni sud".
Nije istina.

Citat:
U vrijeme NDH nijedan službeni list države nije pozivao na klanje osvetu i ubijanje, postoje dokazi u Nacionalnoj sveučilišnoj knjižnici,
Nije istina.

Citat:
dok svaki drugi članak partizana izmišlja žrtve, mulja i laže bez imena žrtava, bez svjedoka, i poziva na mržnju, teror i osvetu. Za to postoje eklatantni dokazi u NSK -u i ostalim knjižnicama.
Nije istina

Citat:
Komunistička promidžba djeluje po gebelsvome ključu, obmanjuje i laže. Čim treba stavit dokaze onda stol onda je drugačija priča.
Isto vrijedi i za svaku drugu propagandu. Naime, to što si ti napisao je definicija propagande.

Sad imaš u jednom postu tri neistine i jednu notornu činjenicu iznesenu na gadljivo tendenciozan način.

Bogami, svakim postom postavljaš nove rekorde. Svaka čast, majstore
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 18:25   #92 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-12-07
Poruka: 246
Pravaš se izdvaja iz mase

Gle pametni. Tvoja apologetika se svodi na odgovore - laž, nije istina. Argumentiraj napisano ako možeš. Također, ovo o rekordima, pokazuješ s takvim izjavama veličinu svog intelekta niskim podbadanjima. To možeš prodavat kojekakvim kvazipametnjakovićima, ali ne svima. I moja baba može reći nekom expertu za nuklearnu fiziku na neki njegov iskaz - nije istina.

Zadnji Uredio Pravaš : 19-12-07 u 18:29.
Pravaš je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 18:31   #93 (permalink)
doctor queñones

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Gle pametni. Tvoja apologetika se svodi na odgovore - laž, nije istina.
Pa kad ti pišeš laži i neistine.

Citat:
Argumentiraj napisano ako možeš.
Ti iznosiš tvrdnje, ti bi ih trebao argumentirat, a ne ja.

Koliko god ti argumenata iznosiš, isto toliko ih iznosim i ja.

Citat:
Također, ovo o rekordima, pokazuješ s takvim izjavama veličinu svog intelekta niskim podbadanjima.
Jel' tako da to ide na živce?

Citat:
To možeš prodavat kojekakvih kvazipametnjakovićima, ali ne svima.
A u koju skupinu kvazipametnjakovića ti spadaš?

U kojekakve kvazipametnjakoviće, ili su sve kvazipametnjakoviće?
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 18:37   #94 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-12-07
Poruka: 246
Pravaš se izdvaja iz mase

Ja bih valjda treba iz NSK u Zg dofurat na tisuće sačuvanih novinskih članaka i ovdje ih skenirat da bi iznio dokaz? Dokazi su tamo. Ja sam ih proučavao, ti očito ne. Uostalom u St živiš kako ti piše dolje. Dokazi su argumentirani i rastumačeni u knjizi "Titova umjetnost mržnje" od Mladena Ivezića i u djelu "Jasenovac brojke". Knjige su toliko zasmetale određenim lobijima da su ih pokušale zabranit, ali nisu uspjeli. Nabavi si te knjige, tamo su dokazi. U nikoju skupinu ja ne spadam. Btw studiraš pravo?
Pravaš je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 18:43   #95 (permalink)
doctor queñones

Citat:
Ja bih valjda treba iz NSK u Zg dofurat na tisuće sačuvanih novinskih članaka i ovdje ih skenirat da bi iznio dokaz? Dokazi su tamo. Ja sam ih proučavao, ti očito ne.
Očito si ih loše proučio.

Citat:
Uostalom u St živiš kako ti piše dolje. Dokazi su argumentirani i rastumačeni u knjizi "Titova umjetnost mržnje" od Mladena Ivezića i u djelu "Jasenovac brojke". Knjige su toliko zasmetale određenim lobijima da su ih pokušale zabranit, ali nisu uspjeli. Nabavi si te knjige, tamo su dokazi. U nikoju skupinu ja ne spadam.
Čitao. Tendenciozno i hipersubjektivno prikazivanje događaja, uz neizrecivo visok stupanj iskrivljivanja činjenica.

Moćan izvor, uistinu

Citat:
Btw studiraš pravo?
Diplomirao početkom ovom stoljeća
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 19:19   #96 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,424
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Dokaze su uništili zna se tko.
Pa rekao si da u nacionalnoj knjižnici ima svačega na tu tematiku. Deder ti to uzmi, skeniraj ili poslikaj i postaj ovdje.

Ili jednostavnije nađi na netu.

Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
Da nije možda...

... i njegova ekipa?

Legendarno!
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 21:17   #97 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,099
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

Citat:
Također, pogledaj malo sastav HOS-a prije početka hrvatsko-bošnjačkog rata, koji je HOS bio u neku ruku sljednik crne legije u kojoj je bio velik broj muslimana.
broj muslimana u HOS je posljedica kašnjenja organiziranja ABiH. tada je HOS bio jedina organizirana grupa protiv srpske agresije.
kad se armija organizirala, muslimani su prešli u nju.
a i hrvati su izašli iz HOS-a za kojeg su vidili da je sprdačina poput parage i đapića.

Citat:
Ja bih valjda treba iz NSK u Zg dofurat na tisuće sačuvanih novinskih članaka i ovdje ih skenirat da bi iznio dokaz? Dokazi su tamo.
znači ako je nešto napisano u novine, onda je to činjenica? vid, a ja danas u novinama pročita da se britney udala
a i molim te koje su to novine?

Citat:
Teze da su muslimani bili u većem broju u partizanima su debilane koje šire akademik Filipović i slični trabanti.
svi narodi i narodnosti bivše države su bili većinom u partizanima. zato su partizani i bili najmasovniji gerilski antifašistički otpor u okupiranoj europi, a ustaša je bilo tokliko malo da nisu ni mogli organizirat upravu u NDH, a kamoli imat vojsku koja bi kontrolirala cili teritorij, pa su talijani i njemci podilili je napola, da se ne raspedne još u proliće 1941.
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 22:37   #98 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
broj muslimana u HOS je posljedica kašnjenja organiziranja ABiH. tada je HOS bio jedina organizirana grupa protiv srpske agresije.
kad se armija organizirala, muslimani su prešli u nju.
a i hrvati su izašli iz HOS-a za kojeg su vidili da je sprdačina poput parage i đapića.
Ne. Muslimani , pripadnici HOS-a tamo su ostali do samog sukoba sa Hrvatima.
Ibort je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-02-08, 12:40   #99 (permalink)
Banned

Datum registracije: 09-12-07
Poruka: 37
unacelu se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Pa u vojsci NDH jedan od trojice vođa Jasenovca je bio musliman. kakve to veze ima sa nazivanjem Hrvata ustašama, nisu SVI muslimani bili u ustašama... znači ako je postojao koji Hrvat koji je bio musliman, onda nema smisla da hrvati muslimane nazivaju teroristima?? Ti izgleda imaš problema sa ljudima koje poznaješ, a ne muslimanima. Meni je deda bio na križnom putu, ne znam što bi to trebalo značiti za mene...
prije dolaska turaka na bosanske prostore nije bilo muslimana , na tim prostorima zivili su ljudi katolicke i pravoslavne vjere , kako znamo tko je di bio i tko sta govori prosudite sami kome su hrvati ustase
unacelu je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-02-08, 19:59   #100 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-12-07
Poruka: 98
popper se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku popper

[quote=teica;623278]Išla sam tražiti kaj bi ta riječ trebala predstavljati i nađoh ovo:

Balija - korelativ Vlahu, je turski izraz za primitivca, - grubo prevedeno znaci sirova drvna građa.

Tko to koristi mora da je sirovina. [/QU

1. mislim da non-stop po forumu potenciras mrznju naspram svih onih koji nisu Hrvati(mada vise nakon tvojih postova niti ne kuzim tko su zapravo Hrvati) nijekala ti to ili ne.

2.ako pogledas i procitas malo bolje tu knjigu koju si nam slikala vidjeti ces da autori pod ustasama smatraju ekstremni dio hvo-a (a znamo svi da se ekstremniji hrvati i sami vole tako nazivati) a nikako cijelokupni hvo ili, nedaj boze, hrvatski narod u cijelini.zato ne vidim razloga zasto si se nasla uvrijedjenom ili zbunjenom.

3.u tebi se osjeti mala doza nacionalizma i mrznje prema ostalima,ma tko oni bili pa me to navodi na razmisljanje zasto si takva!?!?!?! i hitler je jedan od najvecih zlocinaca svih vremena jako mrzio zidove i borio se za njihovo istrebljenje a kaze nauka da je i sam po majci bio zidov!!!da nemas kojim slucajem i ti koju kap muslimanske krvi koja ti neda mira pa se pravis vecom hrvaticom od pape?

4.nadam se da se neces naci uvrijedjenom ovim mojim postom,ali morao sam reagirati na par tvojih zatucanih postova.molim te da mi malo pojasnis svoja stajalista o svim vjeroispovjestima osim katolicanstva i svim narodnostima osim hrvatsog.molim te da me ubijedis da nisi ono sto o tebi, vjerujem mnogi misle!

5.rijec balija si dobro prevela i rep+ na trudu.nadam se da si iz tog prijevoda shvatila da balija moze biti svako bez obzira na naciju a ipak se taj izraz nekako rezervirao za muslimane kao sto se i rijec ustase rezervirala za hrvate a cetnici za srbe.zato se ne cudi kada neko hrvate naziva ustasama,jer to se valjda podrazumjeva.

for home ready !!!
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114