| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Pravo Raspravljate o temi porodiljna naknada u Znanost forumu; Dakle, zanima me sljedeće: 1. Da li je zaista od 01.01.2008 na snazi da je u prvih 6 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | porodiljna naknada Dakle, zanima me sljedeće: 1. Da li je zaista od 01.01.2008 na snazi da je u prvih 6 mjeseci visina porodiljne naknade jednaka plaći? Koliko mjeseci se uzima u obzir kada se računa prosjek? 2. Kolika je visina porodiljne naknade drugih 6 mjeseci? 3. koliko iznosi naknada ako odete na očuvanje trudnoće? Unaprijed hvala na odgovorima! ![]()
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 33
Poruka: 1,039
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: porodiljna naknada Citat:
2. mislim 2400kn 3. ne znam
__________________ You only live twice Zadnji Uredio Moneypenny : 06-08-08 u 21:40. | |
| | |
| | #4 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: porodiljna naknada Citat:
Hvala! ![]() eeeem..uživam... ![]() ali u malom siilenceu neću još dugo....samo me zanima...radimo računicu imamo vremena... ![]()
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave | |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: porodiljna naknada ma važno je da se volimo.....sve ostalo će doći! ![]()
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:53.