Pokazujem rezultate 1 do 5 od 5

prepis motora

Raspravljate o temi prepis motora u Pravo forumu, dio Znanost foruma; planiran kupit jedan motor.papiri su na trečoj osobi.ovaj koji ga meni prodaje,kupio je davno taj motor od te osobe ali ...

Starter
    Datum registracije
    07-06-09
    Poruka
    7
    Liked
    0 times

prepis motora

planiran kupit jedan motor.papiri su na trečoj osobi.ovaj koji ga meni prodaje,kupio je davno taj motor od te osobe ali ga nije prepisao.sada kada ga kupim je li ja ikako mogu riješit papire a da ne moram tražiti tu treću osobu(mislim sudskim putem jer se ta osoba nalazi u šibeniku a ja u splitu pa mi je nezgodno)

unaprijed hvala

Starter
    Datum registracije
    07-06-09
    Poruka
    7
    Liked
    0 times

Re: prepis motora

Citat Pravi autor: brajo lopata Pogledaj Poruke
    planiran kupit jedan motor.papiri su na trečoj osobi.ovaj koji ga meni prodaje,kupio je davno taj motor od te osobe ali ga nije prepisao.sada kada ga kupim je li ja ikako mogu riješit papire a da ne moram tražiti tu treću osobu(mislim sudskim putem jer se ta osoba nalazi u šibeniku a ja u splitu pa mi je nezgodno)

unaprijed hvala
    ajde ljudi pomagajte,je li tko zna?

Starter
    Datum registracije
    07-06-09
    Poruka
    7
    Liked
    0 times

aj molim vas,zna li itko odgovor!!!

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

E brajo brajo, baš si lopata.

Kako bi imao čiste papire moraš napraviti kupoprodajni ugovor sa vlasnikom ili osoba od koje kupuješ motor mora imati punomoć za raspologanje i prodaju motora. Uglavnom, ako ovako kupiš motor svašta može ispast, u najgorem slučaju možeš i ostat bez njega.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Starter
    Datum registracije
    07-09-09
    Poruka
    11
    Liked
    0 times

Pitanje ugovora za prijenos Zakon o obveznim odnosima

Lajkaj nas na Facebooku