Pokazujem rezultate 1 do 2 od 2

trebam savjet....

Raspravljate o temi trebam savjet.... u Pravo forumu, dio Znanost foruma; ukratko cu vas upoznati sa slucajem: nedavno sam se sukobio sa jednim momkom i udario sam ga bocom u glavu, ...

Starter
    Datum registracije
    19-02-10
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

trebam savjet....

ukratko cu vas upoznati sa slucajem:

nedavno sam se sukobio sa jednim momkom i udario sam ga bocom u glavu, i izbila je velika guzva pa sam pobjegao prije dolaska policije i hitne pomoci...
    poslije sam zvao priajtelja koji je ostao tamo i rekao mi je da je hitna samo mu malo zamotala glavu i rekla da nema tezih ozljeda...
    sutradan oko 2 sata popodne njemu je u bolnici ustanovljeno da ima teske ozljede ruke i da sam ga ja navodno sjekao ostatkom boce jer sam ga htio ubiti, i to su u policiji on i njegov prijatelj izjavili i vjerojatno ce tako i svjedociti na sudu... dok moja 2 svjedoka tvrde da nije bilo vise udaraca osim toga bocom u glavu...
    medutim meni je dosao poziv na sud terete me za nanosenje teskih tjelesnih ozljeda (koje su zapravo te neke obrambene rane na ruci a ne na glavi)...
    pa zar je moguce da nisu ispitali tu doktoricu sto je bila tu vecer kad se incident dogodio i da nema nikakvih podataka u policiji o tome...

mozda problem predstavlja sto on ima dosta veza u policiji i sudu...

pa sad da vas pitam sto mogu ocekivati od toga, isplati li mi se placati odvjetnika i hoce li uopce moci naci nekako podatke od te veceri sa hitne koja je bila tu i hoce li mi to pomoci na sudu

dr.sc. Foruma
    Datum registracije
    20-08-07
    Poruka
    3,485
    Liked
    2 times

Re: trebam savjet....

uzmi odvjetnika, šta boljeg i skupljeg (kojeg moš priuštit)
    -

Lajkaj nas na Facebooku