| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi Bok ljudi, da se i ja... u Predstavite Se forumu; predstavim, Tek sam sad skuzil da ima ovih predstavljanja, dobra ideja... Kad sad neko vrijeme nije bilo croportala, skuzil sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() | Bok ljudi, da se i ja... predstavim, Tek sam sad skuzil da ima ovih predstavljanja, dobra ideja... Kad sad neko vrijeme nije bilo croportala, skuzil sam da mi fali ko jedno mjesto koje uvijek pogledam kad sam na netu, prvo sam doso tu zbog mp3ca, al sam tek poslije vidio da mi je forum stvarno ok, i da ima raznih ljudi (zanimljivih stvari i tak), pa sam se registriral i tak je to krenul. Pozdrav svima, i do slusanja ![]()
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Bok ljudi, da se i ja... DOBRODOŠAO Selo! have a nice day
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Bok ljudi, da se i ja... welcome
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
![]() |
| Tagovi: bok, ljudi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 12 | 11-07-08 22:54 |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| Best of Usenet | Sandman | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 10-05-06 07:51 |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:02.

pametni znaju