| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Predstavljanja Raspravljate o temi robert u Predstavite Se forumu; sory zaboravih se predstaviti ranije pa cu to uciniti sad: Robert iz Siska,38g,vojni umirovljenik,znanje o racunalima recimo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 654
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | robert sory zaboravih se predstaviti ranije pa cu to uciniti sad: Robert iz Siska,38g,vojni umirovljenik,znanje o racunalima recimo osredenje,komp mi najvise sluzi za internet i zezanje tj glupiranje,o igricama nemam pojma, moj krajnji domet sto se tice igrica je tetris : to je to pozdrav svima ![]()
__________________ Red bull- daje ti krila Rakija-daje ti pogon na sve cetiri |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-04-06 Godina: 28
Poruka: 145
![]() ![]() | Re: robert Secerko........ ![]()
__________________ "Radi kao da ti novac nije potreban. Voli kao da ti niko nikad nije nanio bol. Pleši kao da te niko ne gleda. Pjevaj kao da te niko ne čuje. Živi kao da je Raj na Zemlji. " |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: robert Hello ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: robert Pozdrav, glupo je reć welcome
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
![]() |
| Tagovi: robert |
« Evo i ja sam novi
|
bok! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:00.

: 

Sisak kažeš...