| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi ameri na mjesecu?yeah right... u Znanost forumu; nemas pojma.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 449
![]() | Re: ameri na mjesecu?yeah right... bio bi zahvalan kad ne bi koristili moje pravo ime jer zato i sluzi jebeni nick
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 472
![]() ![]() ![]() | Re: ameri na mjesecu?yeah right... A nego sto nego su bili na misecu mislin ono zasto nebi bili ??? nekuzin ??? nije mi ovo neka uvjerljiva teorija zavjere
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-07-08 Lokacija: Beograd Godina: 57
Poruka: 583
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ameri na mjesecu?yeah right... Mislim da je to bila samo lose odigrana predstava. Slicno kao sto je i rusenje STC. I u jednom i u drugom slucaju postoji suvise nelogicnosti na koje nisu sledili i adekvatni odgovori. Rusi i Amerikanci zajedno nisu u stanju izgraditi pristojnu svemirsku stanicu.Pri tome treba razlikovati, svemirsku stanicu od ljudskog putovanja u svemir. Zasto Ameri danas sa daleko savremenijom tehnologijom to isto ne urade.Da li su otkrili sve tajne Meseca pa im vise nije u domenu interesovanja.Nikad nisu ni bili je jedini smisleni odgovor.A kad ce, ne znaje se.
__________________ Lepša duše dublje jeca |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: ameri na mjesecu?yeah right... Citat:
i tražiš samo nekoga da ga pobiješ znanjem i mudrošću. Dosadno ti pa bi diskutovo il ozbiljno
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-07-08 Lokacija: Beograd Godina: 57
Poruka: 583
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ameri na mjesecu?yeah right... Ma sabane ne salim se.Procitao sam i pogledao snimke te prucio svu mogucu literaturu po tom pitanju. Na kraju ja ne iznosim tvrdnju da nisu bili.Samo sam veliki skeptik, jer tu nesto debelo nije u redu. Ima cak puno nagadjanja o tome sta su tamo nasli.Postoje i neke izjave astronauta, ali nisu verodostojne tako da to nisam uzimao u obzir pri celokupnom sagledavanju.Naime oni govore o postojanju baza vanzemaljaca na Mesecu i da im je stavljeno na znanje da dalje posete nisu pozeljne.Ali kazem to su vec spekulacije koje nisu pouzdane, i koje su mozda stavljane u promet uz dozvolu same NASE iz vec njima poznatih razloga.Eto ![]()
__________________ Lepša duše dublje jeca |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-05-07 Lokacija: Hierosolyma
Poruka: 780
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ameri na mjesecu?yeah right... Uvjerne sam da su ameri bili na mjesecu, puno bi više truda trebalo da to lažiraju, nego da usitni i odu tamo. Osim toga Rusi bi prvi skočili da su to Ameri lažirali. Sljetanje na mjesec je bi sretan rezultat nesretnog vremena, trka u naoružanju i svemu ostalom između dva bloka ga je omogućila, a danas te trke više nema. Ameri danas hodaju po zemaljskim pustinjama umjesto onima na na mjesecu, žalosno.
__________________ The only principle that does not inhibit progress is: anything goes. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-08-08 Lokacija: tuzla Godina: 22
Poruka: 1,455
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ameri na mjesecu?yeah right... Ma ima tu puno kontraverzi. ja mislim da se ipak radi o najobicnijoj montazi. Prvo zato sto su se nakon tog prvog slijetanja dalje na mjesec slale samo ekspedicije bez posade! malo je cudno da je covjek hodao po mjesecu tad, a danas, znaci 21. vijek od tog nema nista? kako ako tehnika napreduje? Onda sam citao da ti materijali s mjeseca nikad nisu dati na proucavanje i da se i danas cuvaju u americkim bazama? mislim da je u tom periodu hladnog rata amerika jednostavno htjela da pokaze svoju dominaciju ostatlu svijeta, iako je u to vrijeme sovjetski savez imao najznacajniju prednost u istrazivanju svemirskih tehnologija.
__________________ kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja! |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-05-07 Lokacija: Hierosolyma
Poruka: 780
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ameri na mjesecu?yeah right... Inače par komadića mjesečevog kamena se čuvaju i u prirodoslovnom muzeju u Zagrebu i mogu se pogledati. Zapravo je lako provjeriti da li su bili samo treba poslati sondu na mjesto sletanje bilo koje od misija. Tamo bi trebali stajti dolji dio modula za slijetanje, 2 vozila i par plaketa s imenima astronauta i Richards Nixona. Mislim da bi Rusi to napravili da su sumnjali da Ameri tamo nisu bili. Danas nismo gore jer vlastodršću u Washingtonu imaju drugačije planove, a i program Space Shuttela je uništio bilo kakve ideje o letovima ljudske posade izvan orbite, no nadam se da ćemo se vrati na mjesec, o tom bi nam ćak mogao ovisiti opstanak.
__________________ The only principle that does not inhibit progress is: anything goes. |
| | |
![]() |
« Teorija evolucije
|
Jesen je »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:06.

i tražiš samo nekoga da ga pobiješ znanjem i mudrošću. Dosadno ti pa bi diskutovo il ozbiljno
kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!