| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prirodna Raspravljate o temi Bosanske piramide u Znanost forumu; ....glave su im u obliku piramida....a tschela pod 45° stupnjeva... umnobolan forever :... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| wit | Re: Bosanske piramide ajd nek mi neko lijepo objasni zašto NEBI bilo piramida u Bosni,zato jer je zoliko logično da su one u Egiptu,u centralnoj americi ili Indokini,uostalom,pitajte mene gdje sam si kuće sagradio,ove piramide u Bosni su mi bile vikendice ![]()
__________________ I'm suffering from a singular wit |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide ![]() Bosanska piramida Mjeseca-Plješevica ![]() Bosanska piramida Sunca-Visočica ![]() rukom izrezane ploče ![]() obrada stranica megalita ![]() pravilna geometrija piramida ![]() ravnomjerna debljina kamenih ploča ![]() ulaz u podzemni kompleks tunela
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 907
![]() | Re: Bosanske piramide Prvo sam mislio da je zajebancija, ali mislim da tu ima nešto, maknuli su sloj zemlje i našli kamene plohe. Mislim da ne moram više do Egipta da bi vidio piramide. ![]()
__________________ "Ne vjeruj ženi koja laže" |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,318
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bosanske piramide Citat:
![]()
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| wit | Re: Bosanske piramide ako jedan od najvećih geologa kaže da su vrste stijena poslagane kako nigdje nisu u prirodi,već je samo to dovoljan geološki fenomen,a ako nešto i nađu,svaka im čast,još samo da su starije od egipatskih,juuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuu ![]()
__________________ I'm suffering from a singular wit |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-12-05
Poruka: 47
![]() | Re: Bosanske piramide Ljudi sad će Evropa da nas moli da uđemo u Evropsku Uniju a ne da nam postavljaju uslove te ovo te ono jer će biti biznis Piramide a njima je novac sve
__________________ Znamo šta smo,al neznamo šta možemo biti |
| | |
![]() |
| Tagovi: bosanske, piramide |
« teleportacija
|
Crna rupa »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:06.

: