Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Prirodna
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Prirodna Raspravljate o temi Bosanske piramide u Znanost forumu; pa jel nisi pročitao novosti o tome...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-04-06, 17:38   #21 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,101
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
Re: Bosanske piramide

pa jel nisi pročitao novosti o tome

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-06, 17:54   #22 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 31
Poruka: 1,196
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto

pa ja mislim da bosancima može biti samo bolje zbog ovoga naravno ako se potvrdi da to jesu piramide pa da vidimo jos koliko su stare , al bosancima od ovog sada gore nemože.
dakle bosanci zelim vam da su vam piramide starije od egipatskih
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-06, 18:08   #23 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-02-06
Godina: 45
Poruka: 800
MATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku MATILDA

Ja iskreno ničim nisam ni uvjerena ni razuvjerena.
Tako poslagano kamenje možete vidjeti u Slavoniji, gdje god se kroz brdo probija cesta. Nisam ovim htjela reći da ne vjerujem u piramidu ili piramide, ali još nismo vidjeli ni jedan konkretan dokaz, osim neobične forme planine.
Živi bili pa vidjeli. Biti će mi drago da je stvarno tako.
Mnogo toga mi još uvjek nije jasno. Ja sumljam i u teoriju o doseljenju Hrvata, onako kako piše u udžbenicima. Cijela teorija se bazira na Bizantskim vrlo nepreciznim zapisima.
Arheolozi tvrde da ne postoji diskontinuitet koji bi ukazivao na tu seobu. Genetičari čak poriču da nam je porjeklo slavensko, jer smo genetski sličniji Germanima nego Slavenima. Čak i više po njima su se nakon ledenog doba germani iz prostora današnje Hrvatske i sjevernog Jadrana koji u to vrijeme nije bio more nego ravnica pred dizanjem vode raselili u centralnu evropu. Mi smo asimilirajući Slavensko stanovništvo od njih primili jezik baziran na slavenskim korjenima.
Ovo nije jako neobično. Pa i mađari su asimilirali slavene, i od njih preuzimali i djelove jezika, pismo, vjeru, pa i dio zajedničke povjesti. (npr. mađari imaju samo prva tri korjena mongolskog porijekla, a sve ostale brojeve su preuzeli od Slavena.)

Zadnji Uredio MATILDA : 26-04-06 u 18:12.
MATILDA je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-06, 18:25   #24 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,330
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

sigurno u zabrani otkopavanja piramida prste ima egipatska mafija koja se boji konkurencije
Odgovori sa citatom
Star 02-05-06, 16:59   #25 (permalink)
Starter

Datum registracije: 23-04-06
Poruka: 36
avdaga se izdvaja iz mase
Smile Re: Bosanske piramide

e kad se nadju ove piramide necete morat do egipta dodjete kod nas i vidite pirramide
avdaga je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-05-06, 17:45   #26 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: MATILDA
Ja iskreno ničim nisam ni uvjerena ni razuvjerena.
Tako poslagano kamenje možete vidjeti u Slavoniji, gdje god se kroz brdo probija cesta. Nisam ovim htjela reći da ne vjerujem u piramidu ili piramide, ali još nismo vidjeli ni jedan konkretan dokaz, osim neobične forme planine.
Živi bili pa vidjeli. Biti će mi drago da je stvarno tako.
Mnogo toga mi još uvjek nije jasno. Ja sumljam i u teoriju o doseljenju Hrvata, onako kako piše u udžbenicima. Cijela teorija se bazira na Bizantskim vrlo nepreciznim zapisima.
Arheolozi tvrde da ne postoji diskontinuitet koji bi ukazivao na tu seobu. Genetičari čak poriču da nam je porjeklo slavensko, jer smo genetski sličniji Germanima nego Slavenima. Čak i više po njima su se nakon ledenog doba germani iz prostora današnje Hrvatske i sjevernog Jadrana koji u to vrijeme nije bio more nego ravnica pred dizanjem vode raselili u centralnu evropu. Mi smo asimilirajući Slavensko stanovništvo od njih primili jezik baziran na slavenskim korjenima.
Ovo nije jako neobično. Pa i mađari su asimilirali slavene, i od njih preuzimali i djelove jezika, pismo, vjeru, pa i dio zajedničke povjesti. (npr. mađari imaju samo prva tri korjena mongolskog porijekla, a sve ostale brojeve su preuzeli od Slavena.)
Hajde ti fino predloži našem ministru obrazovanja da napišeš nove udžbenike iz povijesti... sve dosad napisano je čista nula
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-05-06, 18:08   #27 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-12-05
Godina: 27
Poruka: 1,318
trandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono neštotrandzo ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: eowyn
Hajde ti fino predloži našem ministru obrazovanja da napišeš nove udžbenike iz povijesti... sve dosad napisano je čista nula
Komentar ti je boli glava!!! Rep +
Odgovori sa citatom
Star 02-05-06, 23:10   #28 (permalink)
Uvaženi forumas

MATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: eowyn
Morate ponovo odustati od školskih uđbenika da bi davali ovakve paušalne ocjene.
Naravno da se ne slažem s mnogo toga u udžbenicima.
Rasprostiranje i širenje naroda po Evropi se može pratiti muškim Y kromosomom, koji za razliku od ženskog nije podložan izmjenama.
Po mjestima najveće koncentracije se može odrediti smjer migracija nakon posljednjeg ledenog doba. Genetički su Hrvati najsličniji Germanima, i Grermanski narodi imaju tvz Hrvatski haplotip. Ovaj haplotip Eu7 se nalazi u grobovima starim 24 000 godina, što dovodi u sumnju zajedničko slavensko porjeklo Srba i Hrvata. Kod Hrvata je zastupljeniji predneolitski haplotip Eu7, koji je došao negde iz Irana prije više od 20 000 godina, od slavenskog Eu19 koji je došao poslije ledenog doba.
Pokušajte naprimjer pročitati ovaj članak:
Genetičko podrijetlo Hrvata
http://hr.wikipedia.org/wiki/Genetičko podrijetlo Hrvata

Zadnji Uredio MATILDA : 02-05-06 u 23:14.
MATILDA je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-05-06, 17:06   #29 (permalink)
Starter

Datum registracije: 23-04-06
Poruka: 36
avdaga se izdvaja iz mase

e znate li sta su egipcani nasim visocacima?????
avdaga je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-05-06, 00:10   #30 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: avdaga
e znate li sta su egipcani nasim visocacima?????
Pa dobro pojma nemam. Priznaj već jednom, pa neću valjda danima smišljat odgovor.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bosanske, piramide

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108