ti neš dočekat
inače po ekstenzivnon tumačenju mi smo još u ledenon dobu.
naime, po tom tumačenju ledeno doba postoji dok god na zemlji ima leda. a još ga ima.
led je bija na svon maksimumu prije 20.000 godina i otad je u povlačenju
Raspravljate o temi Kad će sljedeće ledeno doba ? u Prirodna forumu, dio Znanost foruma; Kad nam stižu glečeri pred vrata ? S obizom na stalne cikluse izmjene ledenih doba na Zemlji, za koje ne ...
ti neš dočekat
inače po ekstenzivnon tumačenju mi smo još u ledenon dobu.
naime, po tom tumačenju ledeno doba postoji dok god na zemlji ima leda. a još ga ima.
led je bija na svon maksimumu prije 20.000 godina i otad je u povlačenju
-
Hm, znači ako je to tako i ako nas sav ovaj CO2 i slično ne zaj... bolje se pripremiti za Waterworld.
A, što zapravo uzrokuje pojavu ledenih doba, je li to kakav klimatološki čimbenik ili neki astronomski, sunce, promjena putanje Zemlje ....?![]()
Glacijalni periodi izmjenjuju se s interglacijalnim, u jednom od kojih se mi sada nalazimo. Znanstvenici prema istraživanju provedenom na Antarktiku bušenjem leda do nekoliko kilometara u dubinu, predviđaju da bi ovaj trenutni period tople klime mogao potrajati još petnaestak tisuća godina.
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."
Neće se više ništa zalediti!
sada se samo topi i topiti će se dok ne potopi svijet.
počeo je smak svijeta... sada ide samo na gore
(¯`v´¯
`*.¸ .*´
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.
znači da ne kupujem jaketu ove zime![]()
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."
Ja se sve nadam da će na Al Gore ili Leo DiCaprio spasiti. Ako ne oni onda Bruce Willis hoće garant.
Ekolozi svih zemalja ujedini te se, kad su nas već proleteri zaj...![]()
Pišem brzo, mislim još brže, premalo mi tipaka a previše prstiju, pa se ne mogu sjetiti što sam htio prvo napisati....
![]()
Only the dead have seen the end of the war !