ma daj, to su kenje
Raspravljate o temi Varanje ruleta u Prirodna forumu, dio Znanost foruma; evo kaj sam pročitao od jednog lika imao sam jednu teoriju kako dobiti na stolu ruleta principom igre samo na ...
ma daj, to su kenje
Bolje desnica nego prknenica!
A kako stat ako dobiješ već onih prvih 100kn kad te baš krenulo![]()
![]()
![]()
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Mislim da je to glupost !
Nije loša logika, postoji i boljih, ali te bannaju sa stola kad primijete da nešto izvodiš tj postoji kodeks ponašanja i igranja (tako mi pričao tip koji je radio taj posao, ne znam kako se piše krupije)
Dakle, ako su lagali mene i ja lažem vas!
Show love with no remorse
Na tu foru? da... moguce je, ali niko tako ne igra jer je dosadno i sporo a opet nema matematicke sigurnosti...
Samo zakon vjerojatnosti po kojem bi se crno i crveno trebali pojavit jednak broj puta... Ali opet, i nakon 10 crnih, opet je samo 50% sanse da ce se pojavit crveno
Ovo gore je kao neka razradena fora, ali evo ti jednostavne...
odredis pocetni ulog, recimo kunu i stavis na npr crno, ako falis stavi duplo, ako falis opet duplo... i tako unedogled, kad jednom dode crno u plusu si...
Samo, nakon 4-5 kruga gubis hrabrosti stavljat velike iznose... A ako imas para i hrabrosti, onda ti se ne da igrat napocetku sa malim iznosom...
Buffalo theory - my theory
Samo cu jedno reci, ne postoji siguran dobitak, pogotovo ne u kockarnicama!!!
"Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji.
Da ja ovo pojednostavim.Pravi autor: BoBo
Stavljam na crno 10 kuna. Ako izgubim drugi put stavljam na crno ili crveno 20, i tko svaki puta duplo dok ne dobijam sve izgubljeno i još 10 kuna.
Svaki puta nakon dobitka ponovo počinjem s 10 kuna.
Nakon 2-3 sata igre sigurno zarađujem 1000 kuna, i izlazim s pratnjom dvojice mrga koji mi zabrane doći drugi put.
E tako nešto je meni objašnjavao taj ruletovrtač, samo je on govorio o puta 3, a ne o duplanju!Pravi autor: Maslow
Show love with no remorse
Možeš i u kladionici stavljat na neki klub iz petice svaki put na X i poduplavat uloge. Malo koji klub nakon 8 kola nema nerješenog rezultata, a koef. na X je najčešće 3.