| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prohodi & Šifre Igre Raspravljate o temi GTA San Andreas PROBLEM u Igre forumu; Imam problem s igrom GTA SA, kad uđem u igru i idem gradom sve mi jakoo brzo ide jedva pratim, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | GTA San Andreas PROBLEM Imam problem s igrom GTA SA, kad uđem u igru i idem gradom sve mi jakoo brzo ide jedva pratim, onda moram resatirati komp da mi ntrag normalno radi... Jel možda još tko imao takav problem i može li se riješit nekako drugačije, a ne restartanjem kompa??? ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: GTA San Andreas PROBLEM to i meni nekada bilo, pa sam posumnjao u grafičku da je predobra (ma tada nisam znao da to sigurno ne može biti) a mislim da nema druge neg izać iz igre i resetirat, a igru ne vrijedi restartat, jer će se opet javiti isti problem (ja probo ) |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 18-03-08 Godina: 43
Poruka: 4
![]() | Re: GTA San Andreas PROBLEM Citat:
ja imam drugi problem na misiji Just Bussines pobijem sve ruse u nekakvom hotelu, dođem na motor i kad BIg Smoke dođe u onu kanalizaciju kod blokade motor mi explodira | |
| | |
![]() |
| Tagovi: andreas, gta, san |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:35.

(ma tada nisam znao da to sigurno ne može biti) a mislim da nema druge neg izać iz igre i resetirat,