| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Prohodi & Šifre Igre Raspravljate o temi Runescape u Igre forumu; pisalo je negdje da ima milijun registriranih igrača... to je puno za tak debilnu igru unatoč tome, znam ponekad igrat ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,234
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Runescape pisalo je negdje da ima milijun registriranih igrača... to je puno za tak debilnu igru unatoč tome, znam ponekad igrat malo ali me nerviraju oni botovi kinezi koji kopaju ugljen
__________________ Ja sam privatizirao vaše džepove |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-08-08
Poruka: 1
![]() | igram ja nik mi je sub son pa ako hoce ko da me doda ja sam 90 combat 75 strength 70 attack 70 def prayer 50,ranged 55,mage 49 i ostali memberski i free statsi chat mi je na friends pa ako ko hoce na forumu da ga dodam neka se javi pozzzz igram ja nik mi je sub son i 90 sam level et pogledaj na hiscore chat mi je na friends pa ako ko hoce da me add neka se javi ovdje Zadnji Uredio Vuxs : 12-08-08 u 13:18. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-08-08
Poruka: 1
![]() | Ima mnogo igrača porijeklom iz hrvatske i okolnice.. Kad sam prije igrao bilo ih je veoma puno.. No uglavnom; Nick mi je :: Vlaho4 :: Lvl 100cb.. Ne da mi se pisat statse, ako ste zainteresirani pogedajte hi-scores.. Igram RS oko 3 godine, al s tim da sam sveukupno imao oko 1 god. pauze jer nemam volje igrat "0-24".. itd.. itd.. itd.. Chat mi je On , ali nisam cesto u igri.. eto toliko od mene.. Pozz svima ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:34.

.najbolja igra na internetu