Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Najbolesniji san? u Znanost forumu; Opisite najbolesniji san koji ste ikad sanjali i ako pobjedite dobit ćete nagradu. A nagrada je putovanje u zemlju snova.( ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-05-07, 17:21   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 23
Poruka: 70
Nomaad se izdvaja iz mase
Najbolesniji san?

Opisite najbolesniji san koji ste ikad sanjali i ako pobjedite dobit ćete nagradu.
A nagrada je putovanje u zemlju snova.( mozete spavat slobodno)

Ja sam sanjo da sam ženska, da imam pizdu i da si guram dildaća I da mi je to prvi put pa sam morao polako jer boli
Al nije boljelo

Mislim da je to od tableta koje sam pio tih dana zbog temperature ( bolesnik).
Odgovori sa citatom
Star 08-05-07, 19:03   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,446
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: Najbolesniji san?

hmm otkud da pocnem... gasenje pozara u tacni, mali vatrogasci upadaju u ogromnu tacnu i gase pozar... ni da danas mi nije jasan taj san...
onda boravak u osmerokutnoj prostoriji koja na svakoj strani ima vrata, moje panicno trazenje izlaza u mraku i beskrajno otvaranje vrata da bi na kraju nasla izlaz i kako sam mjesecarila zviznula sam u zid...
onda... psihoticno bolesno divljanje, razbijanje, vikanje, deranje i bacanje stvari po sobi dok me baka i deda smiruju... cijeli dan nakon toga nisam mogla doci k sebi jer je san bio preuzasan... i ponavljao se s vremena na vrijeme...
i nedavno sam sanjala neki lijevi san da me za nadlakticu ubola neka ogromna crna bubetina slicna jelenku i stoka ne pusta... i kako sam ju panicno trgala tako sam se i probudila s izgrebanom nadlakticom...

to je sve cega se zasad mogu sjetit... inace uvijek imam neke blesave snove
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-05-07, 20:13   #3 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,400
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Padanje, Može biti ili padanje s velikih visina, kao skok s brda, ili jednostavno otkliznuti na asfalt ili sa stepenica. Uglavnom, strah i adrenalin se osjet kaoi u stvarnosti i osjeti se također kao neki pucanj u glavi (to kad kazem da osjetim, to mi ne prođe misao, nego se baš "osjeti"), nakon toga shvatim da je to samo san bio i nastavim spavati. Ne mislim da sam se ikada probudio nakon toga.
ice je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-05-07, 20:21   #4 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,571
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Nomaad Pogledaj Poruke
Opisite najbolesniji san koji ste ikad sanjali i ako pobjedite dobit ćete nagradu.
A nagrada je putovanje u zemlju snova.( mozete spavat slobodno)

Ja sam sanjo da sam ženska, da imam pizdu i da si guram dildaća I da mi je to prvi put pa sam morao polako jer boli
Al nije boljelo

.
hahaha , ja bih se zabrinuo da sam ti....

- mene su lovili psi ali sam se kasnije sprijateljio s njima... nije toliko neobicno al je malo cudno sto sam pricao s njima
Datachi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-05-07, 20:24   #5 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,574
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Ja sam trčao kroz ogroman kompleks hodinika visokih 20-tak metara, slabo osvjetljenih, a lovoli su me psi, ne znam zašto sammislio da su vučijaci i neki frajeri sa beretkama, ali me nisu mogli uloviti, onda samnapokon došao do kraja i stao i tu sam ih čekao, onda su i oni stali i na kraju tog hodinika, ja sam stajao, oni su zurili u mene, vidjeli su samo obris, jer se sunce probiljalo oko mene i zbunjeno su čekali, promatrajući zašto sam stao. Psi su cvilili i povlačili se u sjenu, onda sam se okrenuo, potrčao i pao u provaliju i padao i padao, onda je mama rekla: Sine, evo kava, probudi se...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-05-07, 20:48   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 28
Poruka: 558
Una_Bomber se izdvaja iz maseUna_Bomber se izdvaja iz mase

FAk ja sam sanjo da sam unutar suba velkog 150 metaraa ide mi pjesma--zaspo sam sa mp3om?????---i ono malo mu fali da me zdrobi

--------------------------------------------------------------znam,znam-------
Odgovori sa citatom
Star 08-05-07, 21:34   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Poruka: 1,689
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Ja sam sanjala da sa svog balkona gledam prema jednom autu!
Odjedamput je iz auta van izašla žena i gledala prema meni a izgledala je ko neki zombi šta ti li ja!

Ja sam se uplašila i ušla u svoju sobu!
I odjedamput sam nešto čula iza sebe,okrenula sam se i bila je tamo na balkonu iza vrata,odvratna žena ko ona iz kruga!
Onda sam se probudila i morala se iči usred noći istuširati jer sam se preznojila!

Užas ko najgori hororac koji se tebi događa a ne onim vrištečim curicama koje bježe od sjekire na filmskom platnu!
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 15:11   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika mogu biti krava

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 475
mogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mogu biti krava Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku mogu biti krava

svi su mi bolesmi.najbolesniji mi je bia da mi se majka preudala a ja umjesto nje idem voditi ljubav s njim(ka fol -očuhom)ili da san na krevetu i zaljubljena čekam voljenog i onda kad me poljubi postane netko drugi,pa treći ,četvrti.šta je najgore ja san osjećala kako ulazi,kako svršajem.pregrezo.ujutro san se probudila cila zgrožena.ili pak kad san se u snu probudila i u nekoj sobi tri kreveta .a meni je loše,osjećam kako ću postat zla .i na prvom krevetu najbolja prija spava-govorim sebi kako mi ona nemože pomoći.na drugom krevetu stoji mala curica nekih 6 god crvene kose i gleda me.nešto je bilo u tom pogledu da me toliko iživcirala da sam je htjela ubit ali mi se toliko gadila da je nisam htjela dotaknit.na trećem krevetu je bila majka a s njom sam se samo svađala te mi nije mogla pomoć.izašla san iz te kuće i otišla kod oca,legla na neki prljavi kauč i čekala oca.došla mi je maćeha i pričale smo o nečem,kad je odjednom izašao moj otac koji je počea razbijat sve stvari po kući i derat se.to je bila zadnja osoba šta mi je mogla pomoć ili se bar pomolit.ušla sam zatim u plavi wc ,zatvorila vrata i tu se sama pokušala smirit.ujutro san skužila da je sanjano dite bila sotona...
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 20:18   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Poruka: 1,689
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Ja sam baš danas sanjala jedan bolestan san!
Sanjla sam da radim u dučanu na praksi!I nešto sam stalno izlazila i ulazila u dučan!
I stalno dih vidla jednu curicu!
Tako kad se dučan več trebo zatvorit ja opet vidim tu curicu i ja sam ju podigla na ruke,i ja sam osjetila da je jako lagana bez obzira na to kaj je izgledala starije i veče kad sam ju ja podigla kao da se pretvorila u lutkicu!

Onda sam se obratila šefu da je ta curica tu i da treba pozvat policiju jer je sama,i onda se nešto događalo kao da sam ju ja odvela doma pa se nitko nije javio da je izgubio dijete!
Onda sam se ja opet našla u dučanu i vidla je kao stoji,kreče prema meni i jede sendvič,e fakat bolesno!
Mučila sam se s tim snom dosta dugo dok se nisam probudila!
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 12:48   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,617
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Ja sam sanjao da me po uskoj stazi ganja ogromni medvjed a ja idem prema kraju staze, odnosno prema litici. I kad vidim da ne mogu dalje i da ga ne mogu zaobići, krenem prema njemu, nabijem mu najlon vrečicu na glavu i gurnem u provaliju
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: san, spavanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114