Everyone is unique, just like everyone else.
Raspravljate o temi Osobe koje su drugacije od ostalih u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; Ovu temu otvaram, jer sam primjetila(kako sam naziv kaže) takve osobe se uvijek zbog neceg osuđuju, zaprao drugi ih osuđuju ...
Everyone is unique, just like everyone else.
cini mi se da na forumu ima jedna...joooj, sad joj se ne mogu sjetiti nick-a
sta mislim o njima...ne mislim nista posebno, ako su takve onda su takve, normalni ljudi ce to shvatiti i prihvatiti ih...budale ce ih ismijavati
ka sto ima hiperaktivnih tako ima i hipermirnijih osoba...100 ljudi 100 cudi
![]()
Aha, da, baš! Od jednakih uvijek ima jednakijihDaj ne laprdaj kretenarije...
I kaj mislim o njima? Ništa, kaj bi mislila! Radim sa takvima svaki dan! Nekima ide lošije, nekima sporije, nekima ne; neki žele i traže pomoć, neki ne. Neki se trude, neki ne. Pomogneš koliko netko hoće i kojim mjerama hoće ili ti možeš. I eto...
Svi su jednaki, samo su neki jednakijiUvijek i svugdje i amen!
stupid is as stupid does
ja govorim o socijalnoj sredini. kad se kaže da je netko "drugaciji" ne msili se pod time da je i bolji(šta vama smeta, taklo vaš ego), nego da odskace u necemu, i da je upadljiviji.
npr. ako svi na sprovod dođu u crno, a netko u plavo ili zeleno, taj je vec drugaciji i malo ekstremnii primjer. o tome pricam. ako i dalje ne razumite šta ocu rec. sta cu vam onda.
Hernija, djetešce drago, ajde ti prvo upiši i saznaj što znači socijalna sredina, a što je osoba (tj. koje se ime upotrebljava za nju) koja "odudara situaciji"
Hint: ne, to najčešće nije socijalno neprilagođena osoba.
I da nadodam - hrkljuš![]()
stupid is as stupid does
Nisam kršten ali sam cijepljen
<<Zeitgeist movement>>
ja sad govorim o ljudima koji su asocijalni, a ne sad "da su svi ljudi i svi isti". logicno da su svi isti, svi se rađamo, živimo, idemo na posao, imamo svoje make i sl. ocito ne razumite šta ocu rec.
npr. shizoidnost i inhibirane osobe spadaju u populaciji 1 posto do 2 posto od 100 posto ljudi. znaci one su manjina. znaci jesu drugacije od ostalih ljudi. zar ne?
govorim ovdje o stilu društvenog življenja.
osim toga, ja sam rekla dali ste upoznali takvu osobu a ne sad filozofirat naslov teme. ajoj!