| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi vođenje ljubavi sa drvečem, životinjama... u Znanost forumu; Nije to ništa čudno, moderno je doba. Samo bih ti preporučio da biraš meko drvo poput podatne topole ili ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: vođenje ljubavi sa drvečem, životinjama... Nije to ništa čudno, moderno je doba. Samo bih ti preporučio da biraš meko drvo poput podatne topole ili lipe jer su hrast il bukva gori od bilo koje jumferice.
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vođenje ljubavi sa drvečem, životinjama... Sexualni pojmovi Dendrofilija ![]() Mislim da je najveći shit u svemu kaj sve moraš sam obavit, ta bukva nikako da se pomakne ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e Zadnji Uredio dorina : 07-06-08 u 13:35. |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Banned | Re: vođenje ljubavi sa drvečem, životinjama... Citat:
ti to ima ![]() a s životinjama sam čula,da kao stare babe drže pse da im liže čkapi,kao namažu se dolje paštetom i onda ih pas liže... ![]() ne znam koliko je to istina ali to sam samo čula od više ljudi... | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,462
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vođenje ljubavi sa drvečem, životinjama... Citat:
![]() Cula sam i da neke zene imaju sex sa psom...(verovatno nedojebane babe)! ![]()
__________________ And I watered it in fears, Night and morning with my tears; And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Banned | Re: vođenje ljubavi sa drvečem, životinjama... hahahah,white..... zamisli da te prvo onak licka,i onda odjednom ostane mali komadić paštete,taman ti se zavukao u rupicu i dođe pit bul i s onim svojim krvoločnim zubima zagrize.... iiiiiiiiiiii...sva sam se naježila kad to zamislim... jaaaj.... vux,pa neće si stupove zabijat u čkapi ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:36.