Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Putovanja
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Putovanja Raspravljate o temi Put oko svijeta - biciklom u Život i Stil forumu; Već duže vrime imam želju napravit ovo i recimo da mi je to vrsta nekog 'životnog sna'. Znači bicikl, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-08-08, 16:25   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 23-07-07
Godina: 16
Poruka: 559
Sayrex se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sayrex Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sayrex
Put oko svijeta - biciklom

Već duže vrime imam želju napravit ovo i recimo da mi je to vrsta nekog 'životnog sna'. Znači bicikl, ruksak robe, malo love, svega potrebnog i krenit. Našo sam jude koji bi mi se pridružili (ima nas oko 4-5) pa me zanima sad jesmo mi ludi u glavu ili? Ja kad god kome kažem za ovo misli da se šalim i nitko neshvaća ozbiljno. Plan je da krenemo za 3-4 godine samo je problem novac koji nam treba za hranu i sponzori. Jel se netko kuži kakvi sponzori trebaju bit za ovakvo nešto?
Odgovori sa citatom
Star 24-08-08, 16:42   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,080
pajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavanpajo-patakRi je slavan
Re: Put oko svijeta - biciklom

pa bilo koji sponzori...samo ih moraš nagovorit da te sponzoriraju
Odgovori sa citatom
Star 24-08-08, 17:06   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 25
Poruka: 2,037
Vidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho

Lik kaj je išao sa mnom u osnovnu je prošao na bajku od Hrvatske do Portugala pa skoro cijelu Sjevernu Afriku.
Imali su nekakve male sponzorske subvencije...
Odgovori sa citatom
Star 24-08-08, 19:52   #4 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika tendre poison

Datum registracije: 18-06-08
Poruka: 1,424
tendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznat

Odlična ideja, ali treba biti u izvrsnoj fizičkoj spremi za takvo što.

Santa baby, so hurry down the chimney tonight
tendre poison je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-08-08, 20:32   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sayrex Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sayrex

Citat:
Pravi autor: tendre poison Pogledaj Poruke
Odlična ideja, ali treba biti u izvrsnoj fizičkoj spremi za takvo što.
Jesam (bar ja) xD nebrini
Mene samo zanima koliko otprilike treba novca za to?
Odgovori sa citatom
Star 24-08-08, 21:24   #6 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika tendre poison

Datum registracije: 18-06-08
Poruka: 1,424
tendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznat

Za odgovor na takvo pitanje, mislim da trebaš imati detaljan plan onoga što želiš,pa otprilike uz mnogo sati provedenih u istraživanju na netu, dobiješ otprilike odgovor.

Santa baby, so hurry down the chimney tonight
tendre poison je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-08-08, 11:13   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

A što bi otprilike plačali sponzori? mislim za što bi plačali? i bili mi oni u kojem slučaju dali tu biciklu? xxxDDD
Odgovori sa citatom
Star 02-09-08, 09:35   #8 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika immortal techniq

Datum registracije: 29-08-08
Poruka: 183
immortal techniq se izdvaja iz mase

E to je i moj životni san oduvijek sam htio proputovat svijet sa bikeom samo što nemam vrimena nadam se da ču u bliskoj budučnosti to učinit zasad se držim međugradskih ruta!a što se tiče sponzora obrati se odma nekoj kompaniji bicikli kao scott recimo sa biciklama onda za obuću recimo nike ili salomon za provijant kerum i tak sto posto ali tribaš prvo odredit rutu kojim gradom u koliko sati stigneš tamo i tako tribaš puno toga radit zato se primi karte i ostvari san!
Realist vidisvjetla vlaka.Strojovođa vidi tri idiota na pruzi.
immortal techniq je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-09-08, 19:28   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-09-08
Poruka: 4
jinlun77 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku jinlun77

radije odi u neku zemlju i prevali nju..za pocetak neki otok u hrv....pa polako dalje..ili od zg do rijeke...
a ako imas neki cilj sponzori bi mogli pasti na to..npr vozim za izgradnju doma u ....itd
jinlun77 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-10-08, 09:41   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: immortal techniq Pogledaj Poruke
E to je i moj životni san oduvijek sam htio proputovat svijet sa bikeom samo što nemam vrimena nadam se da ču u bliskoj budučnosti to učinit zasad se držim međugradskih ruta!a što se tiče sponzora obrati se odma nekoj kompaniji bicikli kao scott recimo sa biciklama onda za obuću recimo nike ili salomon za provijant kerum i tak sto posto ali tribaš prvo odredit rutu kojim gradom u koliko sati stigneš tamo i tako tribaš puno toga radit zato se primi karte i ostvari san!
Amo onda skupa xxxxDDD
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:00.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114