| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Put oko svijeta - biciklom u Život i Stil forumu; Već duže vrime imam želju napravit ovo i recimo da mi je to vrsta nekog 'životnog sna'. Znači bicikl, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Put oko svijeta - biciklom Već duže vrime imam želju napravit ovo i recimo da mi je to vrsta nekog 'životnog sna'. Znači bicikl, ruksak robe, malo love, svega potrebnog i krenit. Našo sam jude koji bi mi se pridružili (ima nas oko 4-5) pa me zanima sad jesmo mi ludi u glavu ili? Ja kad god kome kažem za ovo misli da se šalim i nitko neshvaća ozbiljno. Plan je da krenemo za 3-4 godine samo je problem novac koji nam treba za hranu i sponzori. Jel se netko kuži kakvi sponzori trebaju bit za ovakvo nešto?
__________________ “He may think that we’ve betrayed him, but if he’s waiting even now, how miserable must he be? [...] I can’t help but think that he’s believed in us all this time.“ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,080
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Put oko svijeta - biciklom pa bilo koji sponzori...samo ih moraš nagovorit da te sponzoriraju
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Pod staklenim zvonom
Poruka: 1,424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Put oko svijeta - biciklom Odlična ideja, ali treba biti u izvrsnoj fizičkoj spremi za takvo što.
__________________ Men are not pigs. Pigs are cute, considerate and caring. Santa baby, so hurry down the chimney tonight |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Put oko svijeta - biciklom Citat:
![]() Mene samo zanima koliko otprilike treba novca za to?
__________________ “He may think that we’ve betrayed him, but if he’s waiting even now, how miserable must he be? [...] I can’t help but think that he’s believed in us all this time.“ | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Pod staklenim zvonom
Poruka: 1,424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Put oko svijeta - biciklom Za odgovor na takvo pitanje, mislim da trebaš imati detaljan plan onoga što želiš,pa otprilike uz mnogo sati provedenih u istraživanju na netu, dobiješ otprilike odgovor.
__________________ Men are not pigs. Pigs are cute, considerate and caring. Santa baby, so hurry down the chimney tonight |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Put oko svijeta - biciklom A što bi otprilike plačali sponzori? mislim za što bi plačali? i bili mi oni u kojem slučaju dali tu biciklu? xxxDDD
__________________ “He may think that we’ve betrayed him, but if he’s waiting even now, how miserable must he be? [...] I can’t help but think that he’s believed in us all this time.“ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-08-08 Lokacija: Na granici sa bespuči
Poruka: 183
![]() | Re: Put oko svijeta - biciklom E to je i moj životni san oduvijek sam htio proputovat svijet sa bikeom samo što nemam vrimena nadam se da ču u bliskoj budučnosti to učinit zasad se držim međugradskih ruta!a što se tiče sponzora obrati se odma nekoj kompaniji bicikli kao scott recimo sa biciklama onda za obuću recimo nike ili salomon za provijant kerum i tak sto posto ali tribaš prvo odredit rutu kojim gradom u koliko sati stigneš tamo i tako tribaš puno toga radit zato se primi karte i ostvari san!
__________________ To see the unseen,to understand.Thats my goal! Pesimist vidi samo tamu u tunelu. Optimist vidi svjetlo na kraju tunela. ![]() Realist vidisvjetla vlaka.Strojovođa vidi tri idiota na pruzi. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Put oko svijeta - biciklom Citat:
__________________ “He may think that we’ve betrayed him, but if he’s waiting even now, how miserable must he be? [...] I can’t help but think that he’s believed in us all this time.“ | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:00.