pa bilo koji sponzori...samo ih moraš nagovorit da te sponzoriraju
Raspravljate o temi Put oko svijeta - biciklom u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; Već duže vrime imam želju napravit ovo i recimo da mi je to vrsta nekog 'životnog sna'. Znači bicikl, ruksak ...
“He may think that we’ve betrayed him, but if he’s waiting even now, how miserable must he be? [...] I can’t help but think that he’s believed in us all this time.“
pa bilo koji sponzori...samo ih moraš nagovorit da te sponzoriraju
Lik kaj je išao sa mnom u osnovnu je prošao na bajku od Hrvatske do Portugala pa skoro cijelu Sjevernu Afriku.
Imali su nekakve male sponzorske subvencije...
Odlična ideja, ali treba biti u izvrsnoj fizičkoj spremi za takvo što.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
“He may think that we’ve betrayed him, but if he’s waiting even now, how miserable must he be? [...] I can’t help but think that he’s believed in us all this time.“
Za odgovor na takvo pitanje, mislim da trebaš imati detaljan plan onoga što želiš,pa otprilike uz mnogo sati provedenih u istraživanju na netu, dobiješ otprilike odgovor.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
A što bi otprilike plačali sponzori? mislim za što bi plačali? i bili mi oni u kojem slučaju dali tu biciklu? xxxDDD
E to je i moj životni san oduvijek sam htio proputovat svijet sa bikeom samo što nemam vrimena nadam se da ču u bliskoj budučnosti to učinit zasad se držim međugradskih ruta!a što se tiče sponzora obrati se odma nekoj kompaniji bicikli kao scott recimo sa biciklama onda za obuću recimo nike ili salomon za provijant kerum i tak sto posto ali tribaš prvo odredit rutu kojim gradom u koliko sati stigneš tamo i tako tribaš puno toga radit zato se primi karte i ostvari san!
To see the unseen,to understand.Thats my goal!
Pesimist vidi samo tamu u tunelu.
Optimist vidi svjetlo na kraju tunela.
Realist vidisvjetla vlaka.Strojovođa vidi tri idiota na pruzi.
radije odi u neku zemlju i prevali nju..za pocetak neki otok u hrv....pa polako dalje..ili od zg do rijeke...
a ako imas neki cilj sponzori bi mogli pasti na to..npr vozim za izgradnju doma u ....itd