- Razlog
- dupli post
Raspravljate o temi Put oko svijeta - biciklom u Putovanja forumu, dio Život i Stil foruma; upoznao sam likove u etiopiji koji su iz južnoafričke republike. otišli su 6 mjeseci raditi u englesku kao konobari i ...
Starter
ja sam počeo prikupljati informacije i pomalo planirati
pa za otprilike godinu dana i krenuti...
imaš li več zacrtanu neku rutu ili još nisi ništa isplanirao?
Inače ja sam iz rijeke ti..?
Pozz
Branko
Ja bih zaista volio nesto takvo jednog dana. Dapaće, i to, i prohodati veliki dio ako ne svijeta, barem nekog kontinenta, i popesti se na neki visoki vrh, i sl. obožavam takve stvari, avanturističkog sma duha, i opušta me takvo što, oslobađa nekako. Ali nažalost, još uvijek nisam u mogučnosti takvo što, jer još sam i na studiju kojeg ne mogu zamrznuti, a i kronična besparica, te neću love imat dok se ne zaposlim valjda. A tek ću tada valjda moći nešto ovakvo, ako uspijem zaraditi dovoljno love, da mogu na godinu dana prestat radit i otići tkao nešto. ALi i to je upitno i samo su snovi, zasad![]()
Da li ima još zainteresiranih? mene kopka u zadnje vrijeme dosta ova ideja, tako da sam otvoren za suradnju![]()
pozz svima, kad sam vidio temu morao sam se registrirati...
i meni se ista ideja vrti po glavi skoro pola godine, odlucio krenuti za 3 godine, kad zavrsim faks i skupim para i kupim opremu.
nagovaram susjede, poznanike i rođake ali svi me blijedo gledaju, al nema veze idem ja sam ako treba.
ugl. tu sam ako kome treba suputnik...
ja mislim da je to gubljenje vremena al opet super je ideja
Štogod ih manje zavoleš, menje ti njih nedostaje...
kako to može biti gubljenje vremena?
nije to nikakav gubitak vremena
jel neko za put do istambula od 22.6. (dva dana praznika + 2 tjedna iza) ?
u 9 mjesecu planiram do dubrovnika biciklom,našo sam si i sponzora u vezi hrane,imam 2 tjedna free,zasto idem do dubrovnika,e pa zato,gledam to kao neko zagrijavanje za teže rute,vjerovatno nisam jedini kojem je želja proc svijet na biciklu,ja mislim uskoro,nadam se da necu ispast nadobudan,svi mi kažu da sam preambiciozan,al svi misle kako to nije realno i ne znam sta,nego da se vratim na DU,mislim ic sam,ako netko ima želju ic,može samnom
uzmi šal i svoju glazbu odjebi zauuuvijeeeek!