| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Putovanja Raspravljate o temi Putovnica u Život i Stil forumu; Ljudi, istekla mi je putovnica, a prvi put sam vadim putovnicu, zanima me koliko love triba za produzit putovnicu na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-07
Poruka: 1,021
![]() | Putovnica Ljudi, istekla mi je putovnica, a prvi put sam vadim putovnicu, zanima me koliko love triba za produzit putovnicu na 5 godina. Mater kaze da kosta dosta, jer je u strahu da ne pobignem negdi vanka ![]() ![]() ![]() ozbiljno pitam! ako nije pravo misto, molim admina da pribaci ovo negdi. hvala!
__________________ H A J D U K S P L I T 1 9 1 1 |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Putovnica sad ne znam točno ali oko 300 kn ako se ne varam
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Caballero Negro | Re: Putovnica Citat:
Uglavnom.. Putovnica - mup.hr
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Putovnica moraš vaditi novu koliko znam, tj produžavanjem dobijaš novu putovnicu eto nije oko 300 nego oko 200 ako uračunaš slike itd
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: putovnica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:45.