| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Daemon Tools u Tehnologija i Tehnika forumu; Ja sam sa igricom Splinter Cell:Chaos theory dobio takva uputstva da je to katastrofa.Sve sam napravio kako piš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-11-05
Poruka: 44
![]() | Re: Daemon Tools Ja sam sa igricom Splinter Cell:Chaos theory dobio takva uputstva da je to katastrofa.Sve sam napravio kako piše i opet ne radi.Nadam se da će se igrice u budućnosti lakše igrati jer tko ima para za originale.Nekad je trebao samo crack sada moras rastavljat kompjuter. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Banned | Re: Daemon Tools *Izvan teme* oprostite na duplom postu al nes mi ne valja pa ne mogu editat prijasnji post *Izvan teme* @sasa16 nemoj koristit StarForceNightmare jer ti samo zahebe BIOS..iskopcaj fizicki opticke uredjaje i instaliraj SFcure i radi..ako ti treba shifra reci..Vjeruj mi: isprobao i skoro preso igru samo mi je greska bila pri przenju pa mi ne da da zavrsim zadnji nivo ![]() |
| | |
| | #25 (permalink) |
| charolastra | Re: Daemon Tools Instaliraš daemon tools i kad mountaš image u njega pokrene ti se instalacija. Ne znam kako da ti to jednostavnije objasnim, mislim da imaš tutorial na njihovim stranicama ili odi na help u daemonu ali nije tako komplicirano pa možda uspiješ i bez toga
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: spiderweb Godina: 22
Poruka: 167
![]() | Re: Daemon Tools Imam na dvd-u sims2 i na kompu alcohol i daemon al ja jednostavno ne znam kako... razumijem to unmount i image, al meni image u browse-u nema... what to do?
__________________ Sposobnost će te možda odvesti na vrh, ali samo te karakter ondje može i zadržati. John Wooden |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 12-10-06 Lokacija: većinom tu negdje Godina: 25
Poruka: 535
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Daemon Tools E a kako otključati deamon tools?? jer ja sam ga instalirala zbog NFS-a, a kad hoću igrati Knights of honour kaže mi da ih ne može pokrenuti zbog zaključanog deamon-a iako je uredno stavljena kvačica na unlock!! a onda ja lijepo uninstalliram deamon pa onda ponovo installiram kad ga trebam!! iako nije teško zašto komplicirati!! thx |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-07-08
Poruka: 3
![]() | Re: Daemon Tools e ovak, i ja sam nabavila te sims dodatke, i sad ja sam s daemonom uspjela samo 3 dodatka instalirat, ono idem mount image i to sam na svakom dodatku proobala al mi je samo na 3 uspjelo, zašto nije i na ostalima? e imam još jedno pitanje. možete li mi objasnit KAKO da išta napravim s alcoholom 120% jer sam ga ja skinula instalirala i sad kad odem na njega piše mi da ga mogu pokrenit jedino ako ga kupim za neke pare!!! a meni nije ni na kraj pameti da trošim pare na to, ne... PLEASE HELPAJTE,HITNO JE! pOoOOozZzZz |
| | |
![]() |
| Tagovi: daemon, tools |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Daemon tools | k-fLiP | Igre | 1 | 24-11-05 09:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:47.

ne ovu našu mamu, mislim bi ja nju. Ovaj , oću reći nebi. Ma ne eee, nije ružna. Ma jebiga ispetljo sam se), prašio celu noć.