| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Program za prevođenje u Tehnologija i Tehnika forumu; hitnooo!!! treba mi program koji prevodi tekst(ili veće dijelove teksta) sa engleskog na hrvatski. Ako tko ima neka uploada. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Program za prevođenje Nema tak šta... ima loših pokušaja... Ali ne služe pravom prevođenju nego samo da se dobro nasmiješ...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Program za prevođenje nije program ali evo jedna stranica za prevođenje riječi.Nije ništa posebno ako to očekujete ali posluži ako vam prifali neka engleska riječ...meni dosta puta pomoglo Online prevoditelj - powered by Bosiljak d.o.o.
__________________ Drop the Leash! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Program za prevođenje To je OK, ja imam baš program od Bosiljka prevoditelj... savršen je... ali da će prevodit cijele tekstove to ne postoji... postoji, al kao što sam rekao samo za smijanje...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 29-11-06
Poruka: 10
![]() | Re: Program za prevođenje Citat:
Hvala !!! | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Program za prevođenje Mislim da se može i u wordu prevesti ali ne znam kako to ispadne.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Program za prevođenje Može se u Wordu... Platiš nekom da ti prevede i napiše u Word...
| | |
| | #9 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Program za prevođenje To je taj koji izaziva smijeh... isto kao i intertran ... zagarantirana vrhunska zabava sa velikom dozom smijeha...
| | |
![]() |
| Tagovi: prevodioc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:15.