| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi Ceca - Volim Te u Croportal.net forumu; Ceca Volim te Zelim te, tako te silno zelim al' reci dve ne mogu reci sve kol'ko bi rekle ... |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Ceca - Volim Te Ceca Volim te Zelim te, tako te silno zelim al' reci dve ne mogu reci sve kol'ko bi rekle usne kad bi te ljubile (2x) Ref. 2x Volim te, tako te ludo volim al' reci dve ne mogu reci sve kol'ko bi rekle ruke kad bi te grlile Trebas mi, tako mi jako trebas al' reci dve ne mogu reci sve kol'ko bi reklo telo kad bi te volelo (2x) Ref. 2x Veruj mi, tebi cu dati sve dodji sto pre, srce mi umire noci su moje hladne dodji i uzmi me (2x) Ref. 2x |
| |
| Tagovi: ceca, volim |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Selma Bajrami - Ne mogu da te volim | Kristijan | Recycle Bin | 0 | 26-10-05 21:40 |
| Thompson - Volim Te | Kristijan | Recycle Bin | 0 | 25-10-05 12:00 |
| Elma Sinanovic - Volim te | Kristijan | Recycle Bin | 0 | 24-10-05 21:22 |
| Microsoft Windows 2000 arhitektura | Kristijan | Recycle Bin | 0 | 21-10-05 16:17 |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:42.