| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Ograničen sam - pomozite !!! u Sport forumu; Citat: Pravi autor: maxie Dakle, došao ja danas od otropeda sa sljedećim nalazima (vezano uz bolove u koljenima i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 452
![]() ![]() | Re: Ograničen sam - pomozite !!! Citat:
Dijagnoza: Lumboischilagia lat.dex - protrusio disci L4L5 in obs. Chrondropathia gen.bill. Lagana hernija diska. Toliko o dijagnozama ekipe sa Šalate... ![]()
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. | |
| | |
| | #32 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Ograničen sam - pomozite !!! Vezano uz navedenu ozljedu, zanima me postoji li rizik od obnove ozljede (lagani ishijas) prilikom izvođenja deadlift vježbe pošto se radi o dizanju tereta iz čučnja (što je strogo zabranjeno kod ovog tipa ozljede)? Do sada sam uglavnom radio leđnjeka, hiperekstenziju i zgibove za leđa (zadnjih 5-6mjeseci) a želio bih i ovu vježbu uvrtsititi u svoju rutinu pošto sam čuo o njoj da radi čuda za donja leđa. A opet, ne želim previše riskirati s obnavljenjem ozljede sad kad je sve više manje ok... molio bih mišljenje nekog upućenog Dr Jekyll -a npr ![]()
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,581
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ograničen sam - pomozite !!! Definitivno! Sve vježbe tipa čučanj, dead-lift pa čak i leg press pod određenim kutevima su strogo zabranjene. S obzirom na biomehaniku tog pokreta, veika je mogućnost da će čak i pogoršat stanje. J...ga. |
| | |
| | #34 (permalink) | |
onda se ostavljam toga. dobro da sam pitao ![]() anyway kad si već tu malo bih te zagnjavio da mi ti ili netko drugi velite svoje mišljenje o mom programu za leđa i eventualne prepravke/sugestije, uzimajući u obzir i ozljedu naravno 2X tjedno istezanje + par vježbi na pilates lopti 2X 15 leđnjaka 3X 10/15 zgibova (razne kombinacije) 4X hiperekstenzija + 10kg teg (15 reps) 3X Dumbbell Bent-over Row (10 reps)
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,581
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ograničen sam - pomozite !!! Mislim da imaš previše vježbi za ekstenzore leđa (za donji dio leđa), a premalo za gornji. Nemaš nijednu vježbu za trapezius, što je velika greška, pošto je to jako velik i bitan mišić. Ubaci slijeganje ramenima i izbaci jednu vježbu za ekstenzore i bit će sve u redu. |
| | |
| | #36 (permalink) | |
Kako da onda vježbam noge? Čučnjevi bez utega? Iskoraci? Koje vježbe su dozvoljene? opet me uhvatilo.... ![]() zbog čučnjeva i leg press-a (pretpostavljam)
| | |
| | #38 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Ograničen sam - pomozite !!! to sam radio na rehabilitaciji, a i sada znam kao neki oblik zagrijavanja prije rada s utezima. jako je korisno za koljena, ali ne vidim neki smisao kod ozbiljnog treninga nogu.
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. |
| | |
![]() |
| Tagovi: prikljes ten zivac |
« Prsa - bucice ili sipka?
|
PWM »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:12.