Pokazujem rezultate 1 do 2 od 2

Planinarenje

Raspravljate o temi Planinarenje u Rekreacija forumu, dio Sport foruma; ...za sve ljubitelje planinarenja i avanturiste... Zanima me jel ima netko ko se bavi planinarenjem (nije bitno jel to rekreativno ...

 1. #1
  Početnik Avatar od korisnika ivanxxx
  Datum registracije
  22-06-06
  Lokacija
  Otočac-Zagreb
  Starost
  32
  Poruka
  50
  Liked
  0 times

  Talking Planinarenje

  ...za sve ljubitelje planinarenja i avanturiste...
  Zanima me jel ima netko ko se bavi planinarenjem (nije bitno jel to rekreativno ili profesionalno) pa da cujemo neke dozivljaje ili mozda vidimo neke slike i usporedimo iskustva a i dobar savijet zlata vrijedi kad si negdje u divljini .
  Jel iso na neku planinu i na kojem ste najvisem vrhu bili ?
  Tvoja bojna čuva Liku, biser zemlje, našu diku !

 2. #2
  Početnik
  Datum registracije
  23-09-07
  Poruka
  29
  Liked
  0 times

  Re: Planinarenje

  Ja ne bih rekao da se bar ja u svoje ime govorim "bavim"
  planinarenjem profesionalno ili rekreativno nego bih rekao da je to način življenja čovjeka sa zdravim razmišljanjem za razliku od krivo-lova i kretena sa kroserima i quadovima.
  Kaj se tiče savjeta najbolje je da ideš s nekim u društvu jer jedno od glavnih ako i ne glavno pravilo je "nikad ne idi sam u planinu" i dobro je imati kartu uz sebe.
  A najbolje se uči na svojim pogreškama pa ćeš znati koliko ti treba vode (po ljeti 2-3 puta više),hrane,odjeće tj. opreme bilo ljetne ili zimske.
  A što se tiče slika ima ih koliko hoćeš na planinarskom forumu imaš temu linkovi na slike a također imaš lijepe slike na crometeo forumu podforum "putovanja i izleti" i također imaš slike na stranicama planinarskih društava.
  Što se tiče najvišeg vrha bio sam na Dinari (Sinjal) 1831m a bio sam i više preko 2000m u Slovačkim Tatrama ali nisam bio na vrhu.

Lajkaj nas na Facebooku