Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Rekreacija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rekreacija Raspravljate o temi Powerlifting u Sport forumu; Evo pošto sam ja totalno opčinjen ovim likovima i težinama koje dižu odlučio sam vam malo prikazati ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-03-08, 12:41   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,310
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar
Powerlifting

Evo pošto sam ja totalno opčinjen ovim likovima i težinama koje dižu odlučio sam vam malo prikazati nešto o ovome "sportu"...

Dakle kao što ime kaže cilj je dogurati do što većih težina (kilaža) u razno raznim vježbama...

Navedeni linkovi i filmići prikazuju dečke iz PKZ-a (prvenstveno Marin Vlahović i Luka Zuber) te je PKZ jedini klub specijaliziran baš za powerlifting u Hrvatskoj...

Molio bih Jekylla ako uhvati vremena da nam pobliže još nešto napiše o ovome sportu (ili ako ima što dodati)...

Bench press - 4x250kg

Dead lift - 4x340 kg

Incline bench press - 220kg

Čučanj 15x200kg

Triceps workout - 110kg

Shoulder press - 220kg

175 kg weight plates - lift

Rope pull-ups

Šta reć...total respect

Većina treninga je odrađena u teretani Metalac na Domu sportova koje sam i sam član...pa sam htio podijelit svoje dojmove sa vama jer sam često u poziciji da gledam treninge ovih momaka...

To u živo izgleda još fascinantnije i tek se tada vidi koje su to hrpetine utega...strašno nešto...

Zadnji Uredio Adolon : 18-03-08 u 12:43.
Adolon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 12:52   #2 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,982
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Re: Powerlifting klub Zagreb

ja to dignem ko iz shale
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 12:54   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
ja to dignem ko iz shale
Onda bi se trebal učlanit
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 12:57   #4 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,982
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

švorc sam
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 19:18   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,567
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

To je pravi sport! Obožavam takve ekstremne sportove, gdje se ide van granica mogućnosti i gdje se probijaju barijere.

Žao mi je što nemam prilike radit s tim dečkima!
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 19:29   #6 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,215
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Čekajte, to je zaista sport? Mislim, postoji kodifikacija pravila, postoji međunarodna organizacija, postoje regulative i normativi natjecanja, postoje rekordi...

Bez zajebancije? To je zaista sport, ili je to kao neka interna, "tko-može-više-podić-unutar-jedne-teretane" kombinacija?

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT

Zadnji Uredio damfisk : 18-03-08 u 19:31.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 19:34   #7 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,567
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Da, pravi pravcati sport ! Postoje i juniorska prvenstva, seniorska, svjetsko, kontinentalna, regionalna, seoska...

Evo, malo pročitaj ako te zanima:

The official website of the International Powerlifting Federation
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 20:10   #8 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,215
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

A dobro...

Ja mislio da su ragbijaši blesavi, ali ovo je ipak previše...

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 21:17   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
To je pravi sport! Obožavam takve ekstremne sportove, gdje se ide van granica mogućnosti i gdje se probijaju barijere.

Žao mi je što nemam prilike radit s tim dečkima!
Da fakat je gušt i gledat, a kamoli trenirt sa njima...

Al caka je u tome da dečki uzimaju razno razna sredstva...mislim takva snaga se ne postiže samim treniranjem da se ne bi zavaravali...

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Čekajte, to je zaista sport? Mislim, postoji kodifikacija pravila, postoji međunarodna organizacija, postoje regulative i normativi natjecanja, postoje rekordi...

Bez zajebancije? To je zaista sport, ili je to kao neka interna, "tko-može-više-podić-unutar-jedne-teretane" kombinacija?
Je to je sport...

Si gledao ikada npr. na DSFu strongest man i takve tipove natjecanja...
E pa to ti je slično...

A vjeruj mi da je to samo "tko-može-više-podić-unutar-jedne-teretane" kombinacija ovi dečki gore bi bili prvaci

Zadnji Uredio Adolon : 18-03-08 u 21:25.
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-08, 21:26   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,250
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

Meni se to ne svida.. Previse misica i ostalog necega... ne znam cega, ali necega sto ne bi trebalo biti tu..
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: powerlifting

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108