| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Powerlifting u Sport forumu; Evo pošto sam ja totalno opčinjen ovim likovima i težinama koje dižu odlučio sam vam malo prikazati ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,310
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Powerlifting Evo pošto sam ja totalno opčinjen ovim likovima i težinama koje dižu odlučio sam vam malo prikazati nešto o ovome "sportu"... Dakle kao što ime kaže cilj je dogurati do što većih težina (kilaža) u razno raznim vježbama... Navedeni linkovi i filmići prikazuju dečke iz PKZ-a (prvenstveno Marin Vlahović i Luka Zuber) te je PKZ jedini klub specijaliziran baš za powerlifting u Hrvatskoj... Molio bih Jekylla ako uhvati vremena da nam pobliže još nešto napiše o ovome sportu (ili ako ima što dodati)... Bench press - 4x250kg Dead lift - 4x340 kg Incline bench press - 220kg Čučanj 15x200kg Triceps workout - 110kg Shoulder press - 220kg 175 kg weight plates - lift Rope pull-ups Šta reć...total respect ![]() Većina treninga je odrađena u teretani Metalac na Domu sportova koje sam i sam član...pa sam htio podijelit svoje dojmove sa vama jer sam često u poziciji da gledam treninge ovih momaka... To u živo izgleda još fascinantnije i tek se tada vidi koje su to hrpetine utega...strašno nešto...
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše Zadnji Uredio Adolon : 18-03-08 u 12:43. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Powerlifting klub Zagreb To je pravi sport! Obožavam takve ekstremne sportove, gdje se ide van granica mogućnosti i gdje se probijaju barijere. Žao mi je što nemam prilike radit s tim dečkima! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Powerlifting klub Zagreb Čekajte, to je zaista sport? Mislim, postoji kodifikacija pravila, postoji međunarodna organizacija, postoje regulative i normativi natjecanja, postoje rekordi... Bez zajebancije? To je zaista sport, ili je to kao neka interna, "tko-može-više-podić-unutar-jedne-teretane" kombinacija?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT Zadnji Uredio damfisk : 18-03-08 u 19:31. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Powerlifting klub Zagreb Da, pravi pravcati sport ! Postoje i juniorska prvenstva, seniorska, svjetsko, kontinentalna, regionalna, seoska...Evo, malo pročitaj ako te zanima: The official website of the International Powerlifting Federation |
| | |
| | #8 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Powerlifting klub Zagreb A dobro... Ja mislio da su ragbijaši blesavi, ali ovo je ipak previše...
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #9 (permalink) | ||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,310
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Powerlifting klub Zagreb Citat:
Al caka je u tome da dečki uzimaju razno razna sredstva...mislim takva snaga se ne postiže samim treniranjem da se ne bi zavaravali... Citat:
Si gledao ikada npr. na DSFu strongest man i takve tipove natjecanja... E pa to ti je slično... A vjeruj mi da je to samo "tko-može-više-podić-unutar-jedne-teretane" kombinacija ovi dečki gore bi bili prvaci ![]()
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše Zadnji Uredio Adolon : 18-03-08 u 21:25. | ||
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,250
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Powerlifting klub Zagreb ![]() Meni se to ne svida.. Previse misica i ostalog necega... ne znam cega, ali necega sto ne bi trebalo biti tu..
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
![]() |
| Tagovi: powerlifting |
« Linkovi
|
Boli me guza!!! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:08.

! Postoje i juniorska prvenstva, seniorska, svjetsko, kontinentalna, regionalna, seoska...