hahahaha
zar ti se bas tak jako pije?![]()
Raspravljate o temi Ej ljudovi jel neko zna di se u Rijeci može kupit VELEBITSKO pivo? u Rijeka forumu, dio Lijepa Naša foruma; e ljudi dal neko zna dal ima koji dućan,market itd di se prodaje VELEBITSKO pivo... fala unaprijed.Probao sam ju prošli ...
Mnogi ljudi će ti prolaziti kroz život, ali samo pravi prijatelji će te voljeti i ostaviti trag u srcu.
hahahaha
zar ti se bas tak jako pije?![]()
da to mi najbolja pivica![]()
![]()
![]()
Mnogi ljudi će ti prolaziti kroz život, ali samo pravi prijatelji će te voljeti i ostaviti trag u srcu.
Imas na njihovoj stranici popis svih trgovina gdje se prodaje. Rijeke nema na popisu![]()
...
Inače oni imaju jako malu proizvodnju i u ljeto većina piva završava na Plitvičkim jezerima. Ostatak kreće prema unutrašnjosti (čitaj Zagrebu). Uglavnom, jako su rijetka mjesta gdje se moze kupit Velebitsko, pogotovo u trgovinama i pogotovo po ljetu.
kaje?! ipak si popustio pod čarima pive
dođi opet u zg i kupi zalihe da imaš. bit ćeš glavna faca u rijeci![]()
- the chase is better than the catch -
Ima u Booki, tj. bilo je dok se nije zatvorila. Sad će možda biti u Palachu![]()
Metro ili Getro.....
Nisam siguran ali treba provjeriti......
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
cuger
All in all you're just another brick in the wall......
Zadnji Uredio Snjesko Bijelic : 10-07-08 u 15:15
Ne vjerujem ni za metro ni Getro, da ima u rijeci, vjerovatno bi bilo i u ostalim gradovima. A znam da u Osijeku i u Brodu nema u tim trgovinama....
U Brodu ponekad ima u jednoj maloj zavučenoj trgovinici, u biti više je trafika nego trgovina... Malo ljudi zna za to![]()