| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Mediteranske igre 2013 u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: profesor Kao netko tko je izravno uključen uvjeravam Vas da će Rijeka ovoga puta dobiti igre. I ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Da li će Rijeka napokon dobiti MI? | |||
| Da | | 3 | 21.43% |
| Ne | | 11 | 78.57% |
| Glasači: 14. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,516
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mediteranske igre 2013 Citat:
![]() I opet, 4. put pojeli smo govno...Još jedan dokaz da smo u očima Europe jedan veliki kurac od ovce...Nadam se da je ovo bila zadnja kandidatura, ipak je ovo sve skupa jedna velika farsa. Dakle Rijeka opet popušila, grčki Volos je domaćin MI 2013. Rezultat glasovanja: Volos 37 - Rijeka 34 glasova. Zanimljivo je da je dozvoljeno bilo plaćati za glasove, a Volos je tu bio jači.
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Mediteranske igre 2013 Stvarno četvrti put popušit, pa to je prestrašno Da me neko četiri puta pita 20 kuna dosadio bi mi pa bi mu dao... edit: al triba sad glavom kroz zid, kad ste se već 4 puta kandidirali ide i peti, pa šesti... ima da ih dobijemo i točka. Zadnji Uredio kresola : 27-10-07 u 19:36. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| nick kombinira | Re: Mediteranske igre 2013 Ništa čudno šta su ih odbili, ovako neozbiljne kandidature nema nadaleko i naširoko, tko god da je bio u konkurenciji bi nas pobijedio, nisam ni očekivao ništa, tako da me ovo ne čudi. I neka sad ne daju svaki put kandidaturu zakurac, nego kad se odluče ozbiljno potrudit za to neka se onda kandidiraju. Ili oni možda igraju na ono dosadit ćemo im pa će nam možda nakon 10 kandidatura popustit ![]() |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-07-07 Godina: 24
Poruka: 2,078
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mediteranske igre 2013 Znalo se da Rijeka neće dobit MI 2013. i prije nego se kandidirala
__________________ Zašto žene u prosjeku žive 8 godina duže nego muškarci? Zato jer im bog vrati vrijeme potrošeno na parkiranje. |
| | |
| | #18 (permalink) | ||
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mediteranske igre 2013 Citat:
Citat:
![]() malo ste se zaigrali, otišli malo popiti i pojesti ![]()
__________________ | ||
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Mediteranske igre 2013 Zašto ako već serete o nečemu, barem ne napišete argumente za ta svoja sranja. Najlakše je sada pisati kako niste očekivali, kako nam je kandidatura jadna, bla, bla..., a u slučaju da smo ih dobili, onda bi tu hvalili sve i svakoga na sav glas. Licemjerni ste do boli. Dakle, ako smatrate da je kandidatura bila loše pripremljena, da se u nečemu pogriješilo i sl., onda barem možete napisati i zašto to mislite. Najlakše je srati bezveze... I zašto je kandidatura loše pripremljena? zato jer se ne razbacujemo onime što nemamo ili zato jer članovima komisije nismo nudili tisuće Eura i neznam šta, ukoliko glasaju za nas?! I ne zaboravite samo da je prije objavljivanja svoje kandidature riječko gradsko poglavarstvo moralo potpisati da, ukoliko dobiju igre, neće teretiti državni proračun i tražiti sredstva od vlade. Dakle, toliko o tome... |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2013, igre, mediteranske |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:53.

pa vidićemo šta bude...