| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Opljačkano centralno riječko groblje na Drenovi u Lijepa Naša forumu; Evo ljudi, u mom bivsem kvartu opljackano je groblje, naše centralno gradsko, valjda znate di je..Neki ludjaci pokrali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Opljačkano centralno riječko groblje na Drenovi Evo ljudi, u mom bivsem kvartu opljackano je groblje, naše centralno gradsko, valjda znate di je..Neki ludjaci pokrali vaze i kipice u vrijednosti oko 30 000 kuna...A moj Bože ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Opljačkano centralno riječko groblje na Drenovi kreteni...zbog tih debila smo dva frenda i ja skoro najebali...Jaro(lokalni policajac) nas maltretirao 30 min a mi zabijeni kao guzice, ne znamo za sebe ![]()
__________________ ...ovo su 2 stvari koje najviše želim na Svijetu: ružu i tebe, ružu za tebe, a tebe za sebe... |
| | |
| | #3 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Opljačkano centralno riječko groblje na Drenovi Citat:
neka neka Danas citam u novinama to...I mislim si...HAHA sta ako je David imao neke frke zbog toga ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Opljačkano centralno riječko groblje na Drenovi žalosno kako neki ljudi nemaju poštovanja prema ničemu.takve ljudi koji to kradu bi ja dobro namlatila da se malo nauče pameti samo im je bolje da grob mog nonota nisu dirali jer ako asznam tko su,loše im se piše.... ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Opljačkano centralno riječko groblje na Drenovi Ja nisam spominjala mržnju...Samo istina to sto kazes...Žalosno ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #10 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Opljačkano centralno riječko groblje na Drenovi Citat:
![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
![]() |
| Tagovi: centralno, drenovi, groblje, opljackano, rijecko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:41.