Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Rijeka
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rijeka Raspravljate o temi Opljačkano centralno riječko groblje na Drenovi u Lijepa Naša forumu; Evo ljudi, u mom bivsem kvartu opljackano je groblje, naše centralno gradsko, valjda znate di je..Neki ludjaci pokrali ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-09-07, 11:36   #1 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,845
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto
Opljačkano centralno riječko groblje na Drenovi

Evo ljudi, u mom bivsem kvartu opljackano je groblje, naše centralno gradsko, valjda znate di je..Neki ludjaci pokrali vaze i kipice u vrijednosti oko 30 000 kuna...A moj Bože
Moja malenkost je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-09-07, 13:02   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 2,145
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave
Re: Opljačkano centralno riječko groblje na Drenovi

kreteni...zbog tih debila smo dva frenda i ja skoro najebali...Jaro(lokalni policajac) nas maltretirao 30 min a mi zabijeni kao guzice, ne znamo za sebe
a tebe za sebe...
dave je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-09-07, 13:13   #3 (permalink)
prof. Foruma

Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: dave Pogledaj Poruke
kreteni...zbog tih debila smo dva frenda i ja skoro najebali...Jaro(lokalni policajac) nas maltretirao 30 min a mi zabijeni kao guzice, ne znamo za sebe
neka neka Danas citam u novinama to...I mislim si...HAHA sta ako je David imao neke frke zbog toga
Odgovori sa citatom
Star 16-09-07, 13:54   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 31-08-07
Godina: 20
Poruka: 769
malena_rozy se izdvaja iz masemalena_rozy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy

žalosno kako neki ljudi nemaju poštovanja prema ničemu.takve ljudi koji to kradu bi ja dobro namlatila da se malo nauče pameti
samo im je bolje da grob mog nonota nisu dirali jer ako asznam tko su,loše im se piše....
Odgovori sa citatom
Star 16-09-07, 14:05   #5 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Vi ih mrzite, a meni ih je žao.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-09-07, 14:22   #6 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Vi ih mrzite, a meni ih je žao.
Ja nisam spominjala mržnju...Samo istina to sto kazes...Žalosno
Odgovori sa citatom
Star 16-09-07, 15:13   #7 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 22
Poruka: 3,175
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

balkanci, vandali, barbari... što reći

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-09-07, 18:58   #8 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Citat:
Pravi autor: fuzija Pogledaj Poruke
balkanci, vandali, barbari... što reći
A nisi nimalo pomislio o tome da su možda spali na to da moraju pljačkat groblje da bi došli do kune?
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-09-07, 20:32   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 14-07-07
Godina: 24
Poruka: 1,482
mmrki se izdvaja iz masemmrki se izdvaja iz masemmrki se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mmrki Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mmrki

Jadno i žalosno
mmrki je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-09-07, 21:08   #10 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
A nisi nimalo pomislio o tome da su možda spali na to da moraju pljačkat groblje da bi došli do kune?
ne...to mi nije palo na pamet...jer daj ajde molim te do dobre su oni kune dosli do 30 000 kuna a ne jedne... Ma...Ima postenih nacina za zaradit pare...Ovo definitivno nije jedan od...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: centralno, drenovi, groblje, opljackano, rijecko

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103