| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi Poziv na pikado u Lijepa Naša forumu; deca... ja sam mjenjal plejku za pikado.. dobro i za novce..ali jebe me kaj nisam niš uz nj dobil..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poziv na pikado deca... ja sam mjenjal plejku za pikado.. dobro i za novce..ali jebe me kaj nisam niš uz nj dobil..pa se prvo trebal adapter nabaviti.. to sam copil od telefona i rekel da je zgorel.. e sad..strelice.. ides od birtije do birtije (to je problem ovdje..) krknem tu i tamo koju ali kaj kad mi se krilca sjebu u dzhepu kad nosim..tj kradem i sad mi ih se dosta sjebalo i trebao bih ici u nabavku jer puno mi je dati 150 kn za 18 gramske.. za garazu su i ove birtijske dobre |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,347
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Poziv na pikado ma imaš i jeftinijih od 150 kuna.... ja sam si kupio prije 3 godine za nekih 80 kuna i čist ok su bile... no izgubio sam ih negdje...
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
![]() |
| Tagovi: pikado, rijeka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:28.

i sad mi ih se dosta sjebalo i trebao bih ici u nabavku jer puno mi je dati 150 kn za 18 gramske.. za garazu su i ove birtijske dobre