| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rijeka Raspravljate o temi što biste promijenili u Rijeci?? u Lijepa Naša forumu; evo bas sam danas prosao sa psom kroz neke parkice na drenovi...i poceo sam se pitati postoji li netko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: što biste promijenili u Rijeci?? evo bas sam danas prosao sa psom kroz neke parkice na drenovi...i poceo sam se pitati postoji li netko tko brine o parkovima opcenito ....trava neodrzavana, nigdje kantice za smece, uzas totalni ...to je jedna od svari koje bih prve promijenio !!
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što biste promijenili u Rijeci?? Citat:
![]() i obnovio SVE stare buseve, vec smo dobili nekoliko novih gradskih buseva ali bi jos dosta trebali novih
__________________ 20LEGEND | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,865
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što biste promijenili u Rijeci?? Citat:
zabranjeno je al slazem se da ih ne odrzavaju, osim onog na kozali onaj veeeliiiikiiii ne znam kako se zove po novom...
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' | |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: što biste promijenili u Rijeci?? Citat:
![]() ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cestebilo s ta, korzo, plaze |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:32.

...to je jedna od svari koje bih prve promijenio !!