Ma stvar je vrlo jednostavna i čista kao suza!
Ali da nebi previše raspravljali pogledajte na
Raspravljate o temi David Copperfield - Kineski zid iluzija u Rub Znanosti forumu, dio Znanost foruma; volim gledat takve stvari ali ne želim znat kao su napravljene i izvedene jer onda mi više nisu zanimljive uopće ...
Ma stvar je vrlo jednostavna i čista kao suza!
Ali da nebi previše raspravljali pogledajte na
Još jučer je radio,sve koji su ga pogledali molim da se jave i kažu što su vidjeli !
Još nešto ovo nije prvi puta da se na You tube-u takve stvari dešavaju ,čim izađe na vidjelo neka stvar koja neodgovara pojedincima s puno novaca ili onih s puno utjecaja na medije!
To je samo primjer današnje kontrole uma i mišljenja kako na Internetu tako i u televizijskim kućama i ostalim medijima za informacije .
Bitno svaku informaciju provjerite nekoliko puta iz drugih izvora prije nego je prihvatite kao istinu .
to moze svatko...na tom mjestu nalazi se prolaz kojeg su mudri kineski graditelji tada izgradili u slucaju opasnosti...on samo ide naprijed nazad...nis novo...
je gldao sam to.
ima i na youtubeu, ali tamo ima i još ovaj lik:
http://www.youtube.com/watch?v=UpG93...eature=related
to je part1, pa potražite ostalo, zanimljivo je.![]()
uf al je ovo staro....
evo da vam kaze njegov kolega mađioničar
ne zelim nikoga vrijedjati, ali teorije su vam katastrofa
nijedna nije tocna.... onaj ulazak u zid i izlazak na drugoj strani je igra svjetlosti i sjene i to prilicno lagana.... a gdje se sakrije to je vec druga stvar....
mrzim otkrivati trikove jer je to nase "pravilo", ali dat cu vam naputak, eto jer sam dobar
razmislite o nekim debljinama, tj. neke stvari vam se cine vrlo tanke... vec sam se spustio sam sebi u ocima sto sam ovo napravio![]()