| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Savjeti i Trikovi XP Raspravljate o temi «Cleaning Windows XP For Dummies» u Tutoriali i Trikovi forumu; Allen Wyatt, «Cleaning Windows XP For Dummies» Wiley Publishing | PDF | 363 Pages | 2004 | RAR 6 Mb| ISBN 076457549X * This wide-... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of ceremony Datum registracije: 29-05-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 2,095
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | «Cleaning Windows XP For Dummies» Allen Wyatt, «Cleaning Windows XP For Dummies» Wiley Publishing | PDF | 363 Pages | 2004 | RAR 6 Mb| ISBN 076457549X * This wide-ranging guide helps ordinary users fight back against Windows slowdowns, glitches, and annoyances * Windows is the world's dominant desktop operating system, with 93.8 percent of the market as of 2002 * Packed with savvy tips for decluttering a system, speeding up access to programs and data, customizing the interface, rooting out resource hogs, tuning up e-mail and Web browser performance, protecting against viruses, and more * Focuses on Windows XP and covers the new Service Pack 2, but many techniques are applicable to older Windows versions. http://anonym.to/?http://rapidshare....es_by_axis.rar
__________________ ![]() Nemojte mi davati reputaciju, jer ćete usporiti ili srušit server |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: «Cleaning Windows XP For Dummies» Meni je cijela serija for dummies odvratna... ne znam, ovisi kako kome... al ja ne podnosim te knjige, puno teksta a malo naučiš...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: «Cleaning Windows XP For Dummies» Gogy, to je vjerojatno zato jer nisi dummie ![]() Ja se osobno vise volim pomucit s tezom (strucnijom) literaturom, pa potrazit objasnjenja ako nes ne razumijem. Vise se nauci...
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: «Cleaning Windows XP For Dummies» Al glupo je kad neko ko nikad nije recimo programiro u C++ ili PHP i sad on ide tražit knjigu for dummies jer je uvjeren da je tamo za totalne početnike a zapravo te više zbuni neg što te nauči... previše teksta premalo primjera...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
![]() |
| Tagovi: dummies», windows, »cleaning |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Autopatcher Xp April 2006 | Slider | Računala | 6 | 16-08-06 15:56 |
| Windows sale i vicevi | Shevavudik | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 3 | 14-06-06 21:55 |
| Windows XP Service Pack 3 | ivanusic | Računala | 2 | 31-12-05 22:18 |
| Microsoft Windows 2000 arhitektura | Kristijan | Recycle Bin | 0 | 21-10-05 16:17 |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:32.

knjiga u pdf-u, ona serija "za neznalice"