| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Savjeti i Trikovi XP Raspravljate o temi Recovery u Tutoriali i Trikovi forumu; Preko boot izbornika možemo pristupiti izborniku,zaparavo konzoli kakav bi se dobio da stisnemo slovo <R> na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Recovery Preko boot izbornika možemo pristupiti izborniku,zaparavo konzoli kakav bi se dobio da stisnemo slovo <R> na početku instalacije winxp-a. Taj se izbornim instalira sa cd-a winxp-a. Start->Run->E:\i386\winnt32.exe/cmdcons (slovo E predstavlja uređaj gdje se nalazi cd winxp) Naredbe su slične dos-ovim i naravno imate help.Jedna od vrlo korisnih naredbi je fixmbr koja popravlja master boot record. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-01-06
Poruka: 157
![]() ![]() | Heellpp!!! Sinoc su mi se srusili windowsi i nisu se dali rebootat,nije ni recovery pomogao. instalirao sam ih ponovno u novi folder i sad izgleda rade o.k. ali nemogu uci u mz documents i stari desktop da sprzim filove koji su mi tamo na cd/e, sve je jos tamo gledao sam s linuxima,ali mi u win kaze da su folderi prazni i AKSES DENAJD!!! I tipkovnica mi je isto cudna vecina tpki je o.k. ali nema @ i jos par tipki a y i z su yamjenli mjesta... Da vas vidim tech masters ![]()
__________________ If everything is under control then you just not driving fast enough! |
| | |
![]() |
| Tagovi: recovery |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:11.