| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Serije Raspravljate o temi Koju biste reprizu rado gledali? u Kultura i Zabava forumu; meč izmedu ancica i federera kad ga je ancic smrvio i moju prvu televizijsku ljubav malcom u sredini i pleme... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koju biste reprizu rado gledali? Santa Barbaru bi rado opet skicnuo. Kruz, Idn i ekipa ![]() I mozda Hi-Men i gspodari svemira. Na onu Tilu (ak se dobro sjecam) mi se kifla uredno budila. Makar sam bio šonjo ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koju biste reprizu rado gledali? Ja sam isto bio dosta mlad kada je bio Twink Peaks tako da bi tu seriju svakako volio pogledati. (čak sam i neke epizode propustio)
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,332
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koju biste reprizu rado gledali? Star Trek i OZ
__________________ To finally reach the shore, survive the storm Now you're bare and cold, the sea was warm So warm, you bathe your soul again. Zadnji Uredio Bahamut : 21-06-07 u 13:11. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koju biste reprizu rado gledali? ja bi to!!!!! ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: dokumentarci, filmovi, serije |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:34.