| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Showbiz Raspravljate o temi Sadistički reality show u Kultura i Zabava forumu; evo kolko smo bolesni postali...prenosim sa index.hr Sadistički reality show: Tjerali natjecatelje da plivaju s piranama, davili ih, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sadistički reality show evo kolko smo bolesni postali...prenosim sa index.hr Sadistički reality show: Tjerali natjecatelje da plivaju s piranama, davili ih, zakopali žive i gušili plinom NAKON što su natjecatelje zakopali žive, natjerali ih da borave u šatorima ispunjenim otrovnim plinom i za zadatak im odredili plivanje s piranama, britanski reality show "Unbreakable", odnosno "Neslomljivi" optužen je za prelaženje granice zabave na stranu - sadizma. Nisu se libili niti provoditi CIA-inu metodu mučenja, takozvani "waterboarding" kojega je zabranilo međunarodno pravo, piše Daily Mail. Tehnika se sastoji od toga da se ljudsko tijelo, odnosno osumnjičenika za terorizam, priveže za dasku, a glava se, zabačena prema nazad, polijeva vodom što izaziva osjećaj utapanja. Prema mišljenju kritičara, to jednostavno nije zabava. Glasnogovornici showa poručili su da su svi natjecatelji ondje dobrovoljno, i da sve situacije, koliko god opasne bile, nadgledaju stručnjaci. Show je smješten u Južnoj Americi, u Kooperativnoj Republici Gvajani, nekad poznatoj kao Britanska Gvajana i jedinoj članici Commonwealtha na teritoriji Južne Amerike. U njemu sudjeluje dvadeset dobrovoljaca. Jedan natjecatelj dobio napadaj, drugi pobjegao u šumu, šokiran Moto showa je - "Bol je slava, bol je ponos, bol je odlična za gledati". No, voditelj showa Benedict Allen priznaje da je već prvog dana "krenulo po zlu", jer je jedan natjecatelj u prva dva sata dobio napadaj i grčeći se pao u nesvijest, dok je drugi zbog šoka pobjegao u šumu, pa su ga tražili uz pomoć pasa tragača. Show će se emitirati večeras prvi puta na britanskoj postaji Chanell Five. "Znali smo da si ne možemo priuštiti da ubijemo nekoga, ali na trenutke sam se ozbiljno zabrinuo", kazao je Allen. A.B. Foto: Daily Mail - mislim stvarno...kud ide sve ovo...prvo nam je bilo zanimljivo gledati kako 20ak stanara priča u nedogled...zatim smo očekivali intimne odnose pokusnih kunića...sad nam je lijepo i to dosadilo pa smo prešli na mučenje natjecatelja... ako tko vidi smisao u svemu ovome nek mi objasni ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sadistički reality show Citat:
i što je najstrašnije siguran sam da će već 1. epizoda srušiti rekorde gledanosti... osobno mrzim ideju reality TV-a ne gledam ni BB ni ostala sranja...jer sve što rade oni radim i ja kroz dan i nije mi interesantno buljiti u kavez sa ljudima | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Sadistički reality show Citat:
Uredno izbjegavam sva ta sranja gledat, dosada živa.
__________________ Ludim se smatra onaj čija se ludost ne poklapa s ludošću većine. | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sadistički reality show Citat:
to što se prešutno provode ne znači da ih treba veličat ovakvim pizdarijama | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-07-08 Lokacija: Beograd Godina: 57
Poruka: 898
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sadistički reality show Na stranu procena takve produkcije kao i procena motiva sudionika.Najveći problem je što to ima svoju publiku.I ma kako se opirali broj gledalaca će rasti. Jednoga dana ćemo se zapitati, šta bi.Zašto su mladi poludeli, zašto ne postoji moral, zašto imaju pogrešne idole,zašto........ Ali biće kasno.Nećemo imati pravo postaviti pitanje zašto su takvi.Mi ih pravimo takvim.Da li ima rešenja.Naravno da ima.Ali ima i kvaka.......
__________________ Lepša duše dublje jeca |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:00.