Bolesno, stvarno mi nije jasno gdje je granica ljudske pohlepe i što sve neće napraviti za novac.
Raspravljate o temi Sadistički reality show u Showbiz forumu, dio Kultura i Zabava foruma; evo kolko smo bolesni postali...prenosim sa index.hr Sadistički reality show: Tjerali natjecatelje da plivaju s piranama, davili ih, zakopali žive ...
Bolesno, stvarno mi nije jasno gdje je granica ljudske pohlepe i što sve neće napraviti za novac.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
u redu natjecatelje mogu skužiti..al koji je bolesni um osmislio ovaj show...
i što je najstrašnije siguran sam da će već 1. epizoda srušiti rekorde gledanosti...
osobno mrzim ideju reality TV-a ne gledam ni BB ni ostala sranja...jer sve što rade oni radim i ja kroz dan i nije mi interesantno buljiti u kavez sa ljudima
Stvarno brutalno i bolesno
Just be yourself and if people don't like you fuck them
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Doista bolesno i odvratno.....i pitam se do kud ide ljudska glupost.....to važi i za ove koji su se prijavili za tu glupost....
Ja ne kužim, kaj ti ljudi ne razmišljaju u naprijed....![]()
Vjerujem u....
da al ovdje se ne radi o dobro opremljenim elitnim postrojbama već o običnim ljudima koji nemaju nikakve šanse protiv ovakvih barbarskih metoda
Na stranu procena takve produkcije kao i procena motiva sudionika.Najveći problem je što to ima svoju publiku.I ma kako se opirali broj gledalaca će rasti.
Jednoga dana ćemo se zapitati, šta bi.Zašto su mladi poludeli, zašto ne postoji moral, zašto imaju pogrešne idole,zašto........
Ali biće kasno.Nećemo imati pravo postaviti pitanje zašto su takvi.Mi ih pravimo takvim.Da li ima rešenja.Naravno da ima.Ali ima i kvaka.......
Nikada nisam volio matematiku. Nekada je to bio čisto spontani osjećaj, a danas znam da je to zbog toga što je okrutna. Malo, malo, pa me vrati u stvarnost.