Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Showbiz
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Showbiz Raspravljate o temi Sadistički reality show u Kultura i Zabava forumu; evo kolko smo bolesni postali...prenosim sa index.hr Sadistički reality show: Tjerali natjecatelje da plivaju s piranama, davili ih, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-10-08, 11:38   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,661
Adolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavan
Sadistički reality show

evo kolko smo bolesni postali...prenosim sa index.hr

Sadistički reality show: Tjerali natjecatelje da plivaju s piranama, davili ih, zakopali žive i gušili plinom

NAKON što su natjecatelje zakopali žive, natjerali ih da borave u šatorima ispunjenim otrovnim plinom i za zadatak im odredili plivanje s piranama, britanski reality show "Unbreakable", odnosno "Neslomljivi" optužen je za prelaženje granice zabave na stranu - sadizma.

Nisu se libili niti provoditi CIA-inu metodu mučenja, takozvani "waterboarding" kojega je zabranilo međunarodno pravo, piše Daily Mail. Tehnika se sastoji od toga da se ljudsko tijelo, odnosno osumnjičenika za terorizam, priveže za dasku, a glava se, zabačena prema nazad, polijeva vodom što izaziva osjećaj utapanja. Prema mišljenju kritičara, to jednostavno nije zabava.

Glasnogovornici showa poručili su da su svi natjecatelji ondje dobrovoljno, i da sve situacije, koliko god opasne bile, nadgledaju stručnjaci. Show je smješten u Južnoj Americi, u Kooperativnoj Republici Gvajani, nekad poznatoj kao Britanska Gvajana i jedinoj članici Commonwealtha na teritoriji Južne Amerike. U njemu sudjeluje dvadeset dobrovoljaca.

Jedan natjecatelj dobio napadaj, drugi pobjegao u šumu, šokiran

Moto showa je - "Bol je slava, bol je ponos, bol je odlična za gledati". No, voditelj showa Benedict Allen priznaje da je već prvog dana "krenulo po zlu", jer je jedan natjecatelj u prva dva sata dobio napadaj i grčeći se pao u nesvijest, dok je drugi zbog šoka pobjegao u šumu, pa su ga tražili uz pomoć pasa tragača.

Show će se emitirati večeras prvi puta na britanskoj postaji Chanell Five. "Znali smo da si ne možemo priuštiti da ubijemo nekoga, ali na trenutke sam se ozbiljno zabrinuo", kazao je Allen.

A.B.
Foto: Daily Mail

- mislim stvarno...kud ide sve ovo...prvo nam je bilo zanimljivo gledati kako 20ak stanara priča u nedogled...zatim smo očekivali intimne odnose pokusnih kunića...sad nam je lijepo i to dosadilo pa smo prešli na mučenje natjecatelja...

ako tko vidi smisao u svemu ovome nek mi objasni
Adolon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-10-08, 11:39   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-05-07
Godina: 28
Poruka: 1,757
industrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku industrial
Re: Sadistički reality show

Bolesno, stvarno mi nije jasno gdje je granica ljudske pohlepe i što sve neće napraviti za novac.
Odgovori sa citatom
Star 06-10-08, 11:41   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Adolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavan

Citat:
Pravi autor: industrial Pogledaj Poruke
Bolesno, stvarno mi nije jasno gdje je granica ljudske pohlepe i što sve neće napraviti za novac.
u redu natjecatelje mogu skužiti..al koji je bolesni um osmislio ovaj show...

i što je najstrašnije siguran sam da će već 1. epizoda srušiti rekorde gledanosti...

osobno mrzim ideju reality TV-a ne gledam ni BB ni ostala sranja...jer sve što rade oni radim i ja kroz dan i nije mi interesantno buljiti u kavez sa ljudima
Adolon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-10-08, 11:42   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 04-07-08
Godina: 19
Poruka: 2,638
Iron Man ima ono neštoIron Man ima ono neštoIron Man ima ono neštoIron Man ima ono neštoIron Man ima ono neštoIron Man ima ono neštoIron Man ima ono nešto

Stvarno brutalno i bolesno
Odgovori sa citatom
Star 06-10-08, 11:44   #5 (permalink)
prof. Foruma

industrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
u redu natjecatelje mogu skužiti..al koji je bolesni um osmislio ovaj show...

i što je najstrašnije siguran sam da će već 1. epizoda srušiti rekorde gledanosti...

osobno mrzim ideju reality TV-a ne gledam ni BB ni ostala sranja...jer sve što rade oni radim i ja kroz dan i nije mi interesantno buljiti u kavez sa ljudima
Ne bih rekao da je um stvaraoca bolestan, ovo se očito bazira na određenoj vojnoj obuci. (makar to i je bolesno) Bolesniji su mi oni koji se na to prijavljuju.

Uredno izbjegavam sva ta sranja gledat, dosada živa.
Odgovori sa citatom
Star 06-10-08, 11:46   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: industrial Pogledaj Poruke
Ne bih rekao da je um stvaraoca bolestan, ovo se očito bazira na određenoj vojnoj obuci. (makar to i je bolesno) Bolesniji su mi oni koji se na to prijavljuju.

Uredno izbjegavam sva ta sranja gledat, dosada živa.
ma kakva vojna obuka...kolko ja znam to su metode mučenja...a one su zabranjene...po raznoraznim konvencijama...

to što se prešutno provode ne znači da ih treba veličat ovakvim pizdarijama
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-10-08, 11:47   #7 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 44
Poruka: 5,315
TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Doista bolesno i odvratno.....i pitam se do kud ide ljudska glupost.....to važi i za ove koji su se prijavili za tu glupost....
Ja ne kužim, kaj ti ljudi ne razmišljaju u naprijed....
Odgovori sa citatom
Star 06-10-08, 11:50   #8 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
ma kakva vojna obuka...kolko ja znam to su metode mučenja...a one su zabranjene...po raznoraznim konvencijama...
Takve pizdarije ti spadaju pod obuku za elitne postrojbe. To što je zabranjeno je priča za sebe.
Odgovori sa citatom
Star 06-10-08, 11:58   #9 (permalink)
Akademik Foruma

da al ovdje se ne radi o dobro opremljenim elitnim postrojbama već o običnim ljudima koji nemaju nikakve šanse protiv ovakvih barbarskih metoda
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-10-08, 12:15   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-07-08
Godina: 57
Poruka: 898
Savana ima ono neštoSavana ima ono neštoSavana ima ono neštoSavana ima ono neštoSavana ima ono neštoSavana ima ono nešto

Na stranu procena takve produkcije kao i procena motiva sudionika.Najveći problem je što to ima svoju publiku.I ma kako se opirali broj gledalaca će rasti.
Jednoga dana ćemo se zapitati, šta bi.Zašto su mladi poludeli, zašto ne postoji moral, zašto imaju pogrešne idole,zašto........
Ali biće kasno.Nećemo imati pravo postaviti pitanje zašto su takvi.Mi ih pravimo takvim.Da li ima rešenja.Naravno da ima.Ali ima i kvaka.......
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:00.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114