Stranica 15 od 15 PrvoPrvo ... 5101112131415
Pokazujem rezultate 141 do 146 od 146

Umro - Michael Jackson

Raspravljate o temi Umro - Michael Jackson u Showbiz forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Kad je umro Jackson?...

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Petras
    Datum registracije
    06-11-07
    Poruka
    748
    Liked
    2 times

Re: Umro - Michael Jackson

Kad je umro Jackson?
    Nije on, nije on ono sto ti treba,a nisam bogami ni ja...Hoce on, hoce on samo da te skine,a hocu bogami i ja...

Mala ,grda si ko porez

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,198
    Liked
    1188 times

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

kor
    kor je online sada
    Top Uploader Avatar od korisnika kor
    Datum registracije
    28-11-06
    Starost
    27
    Poruka
    11,480
    Liked
    973 times

Ukusi su različiti.
    Svakom je netko bio br. 1,tako da ne treba raspravljat je li bio bolji MJ ili 2Pac. Naravno da onome tko je volio pop glazbu Jackson mu je vjerojatno bio bolji a onom tko je volio rap glazbu 2Pac. Treba poštivati tuđi ukus. Meni osobno Michael je bio i ostat će legenda, naravno što se tiče glazbe i ostalog vezano uz to jer ruku na srcu i koliko god sam ga poštivao bio je ekscentrik.
    Ali koliko god bio ekscentrik u svom životu tako je na neki način bio i u svom poslu(to mislim u pozitivnom smislu).
    -Svi znamo za Thriller-naprodavaniji album u povijesti glazbe,i dan danas taj rekord je neoboren(naki kažu da je prodano preko 100 mil. primjeraka.
    -8 grammy nagrada u jednoj godini(prije koju godinu to je ponovila i Norah Jones).
    -Jedno vrijeme je album Bad bio drugi naprodavaniji album.
    -Premijeru spota Black or White gledalo je preko 50 mil. ljudi širom svijeta.
    -1992 HBO mu je platio cca 20 mil. dolara za prijenos njegova koncerta sa Dangerous turneje.
    -Treba li uopće spominjati Moonwalk.
    -Zvijezda koja je naviše sudjelova u humanitarnim akcijama i koja davala najviše novaca u te svrhe. Čitao sam gore za de je davao i za Bosnu,1999 je održao dva humanitarna koncerta za djecu s Kosova.
    -Bio je inovator u svojim spotovim. Stvarno njegovi spotovi izgledaju kao film. Ako niste pogledajte Thriller,Smooth Criminal,Remember the tima,Scream,They don't care about us...
    -Mogu reći bezbroj ostalih nagrada i brojeva 1 po glazbenim top ljestvicama.
    -Oko 400 koncerata održanih u solo karijeri (gdje su još koncerti dok je bio u Jackson 5)
    -Rasprodao je 7 koncerata zaredom na Wembleyu 1988
    ........
    Ima tu još dosta stvari koje se mogu pisati o njemu ali trebalo bi puno vremena,uglavnom bio je jedan i jedinstven i od svega je mogao napraviti show,takvih nema još puno i moram reći da ni je jako žao što ga više nema.

R.I.P
    I am Who I am

Regularni forumaš Avatar od korisnika tremolo92
    Datum registracije
    25-09-09
    Poruka
    344
    Liked
    11 times

o mrtvima sve najbolje, al Michael Jackson je bio karikatura od čovjeka. Bio je jedan od onih koji je sramotio čovječanstvo: pedofil, promijenio rasu, kreveljio se u svim spotovima, pričao ko pičkica...

Starter
    Datum registracije
    08-08-09
    Poruka
    5
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: tremolo92 Pogledaj Poruke
    o mrtvima sve najbolje, al Michael Jackson je bio karikatura od čovjeka. Bio je jedan od onih koji je sramotio čovječanstvo: pedofil, promijenio rasu, kreveljio se u svim spotovima, pričao ko pičkica...
    Složio bi se u skoro svemu,, ipak ne mogu reći da se kreveljio jer imao je tip glas, bio je tip glazbenik ( da nije, kako ga toliko ljudi poštuje i sluša ), ali bio je potpuni idiot na drogama, koji je dopustio ljudima oko sebe da upravljaju njegovim životom...
    to što je uradio sa rasom, a i ostala sranja vide da nije imao osobnost svoju...
    -i još bi se dohvatio ono tipa da je sudjelovao u humanitarnim akcijama i to; to je potpuno sranje... oni dobio 20 milijuna za intervju u kojem će reći zašto daju 1 milijun za siromašne u africi, baš kao što to brad i angelina čine ( prve slike djece prodaju za 13 milijuna i ta sranja ) ...
    )

Regularni forumaš Avatar od korisnika tremolo92
    Datum registracije
    25-09-09
    Poruka
    344
    Liked
    11 times

Citat Pravi autor: tomotomica Pogledaj Poruke
    Složio bi se u skoro svemu,, ipak ne mogu reći da se kreveljio jer imao je tip glas, bio je tip glazbenik ( da nije, kako ga toliko ljudi poštuje i sluša ), ali bio je potpuni idiot na drogama, koji je dopustio ljudima oko sebe da upravljaju njegovim životom...
    to što je uradio sa rasom, a i ostala sranja vide da nije imao osobnost svoju...
    -i još bi se dohvatio ono tipa da je sudjelovao u humanitarnim akcijama i to; to je potpuno sranje... oni dobio 20 milijuna za intervju u kojem će reći zašto daju 1 milijun za siromašne u africi, baš kao što to brad i angelina čine ( prve slike djece prodaju za 13 milijuna i ta sranja ) ...
    )
    bravo care, točno to i ja mislim, ok ovo o kreveljenju sam možda malo pretjerao, ipak je imao takav glas. Drago mi je da ima još ljudi koji misle kao i ja.

Lajkaj nas na Facebooku