| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi antivirusna zastita u Tehnologija i Tehnika forumu; Mislim da se netreba pouzdati u jedan antivirusni i derat ga cijelo vrijeme,makar je tu vise paranoja u igri ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 86
![]() ![]() | Re: antivirusna zastita Mislim da se netreba pouzdati u jedan antivirusni i derat ga cijelo vrijeme,makar je tu vise paranoja u igri nego stvarna prijetnja jer se ja recimo ne sjecam kad sam zadnji put dobio virus,prije negdje god-dvije i nije bilo stete a bez problema ga rijesio.Ima par dobrih antivirusa koji su u istom rangu,a sad koji je kolko razvikan je druga prica. Mene vise zabrinjavaju gluposti kao adware,hijackeri...
__________________ |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Starter | Re: antivirusna zastita AVG rules...čak i onaj besplatni....a sada imaju i pakete sa spywareom, firewallom i spam filterima. orginali su stvarno jefitnjaker i uz to još dvogodišnja licenca!!! ali virusi su najmanja prijetnja...puno gori su spywarei i backdoori...znači uz avg obavezno i spybot rene
__________________ Mobile: +385-91-1879-142 Fax: +385-1-222-1875 renato.patrcevic@realis.hr Realis Web Shop |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Banned | Re: antivirusna zastita ne znam kaj pušite, ali Norton je vjerojatno najgori mogući AV .... još nisam čuo ni jednu osobu da je nakon Nortona probala NOD32 ili Kaspersky i da se vratila na Norton .... napuhano smeće koje ima najlošiji skener i detekciju i troši daleko najviše resursa na računalu .... Zadnji Uredio silence : 25-07-07 u 16:36. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,010
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: antivirusna zastita Norton Nod32 ![]() nema sanse da se ikad vise vratim na norton ![]()
__________________ Swayin' to the rhythm of the new world order and Counting bodies like sheep to the rhythm of the war drums. |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: antivirusna zastita Citat:
![]()
__________________ You'll never walk alone | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 987
![]() | Re: antivirusna zastita Na kompovima koje je "štitio" Norton i koje sam spašavao pomoću NOD32 antivirusa, nalazio sam u prosjeku između 40 i 150 malwarea, uključujući i najgore wormove poput Sassera, Blastera, MyDooma, ZoToba i Zloba, tako da sam u nekim slučajevima bio prisiljen reinstalirati Windowse od nule, jer je jednostavno previše esencijalnih sistemskih fajlova bilo oštećeno a da bi se Windowsi mogli oporaviti. Sličnu situaciju imao sam i na kompovima koje je "štitio" Avast. Od antivirusa koji su u stanju zaštititi komp, izdvojio bih novi KIS 7, novi NOD32 2.7, BitDefender 10 i eventualno McAfee Total Protection. Svi ostali rade po sistemu "drži vodu dok majstori ne odu".
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
![]() |
| Tagovi: antivirusna, zastita |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:01.