| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi Firewall-i obrana od hakera u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: eowyn i? koji firewall preporučujete na kraju? Kerio, izvrstan je. ZA trenutno glumi ET-ja sa "... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koji firewall koristite i kojeg preporucate (zasto)? | |||
| ZoneAlarm firewall | | 15 | 62.50% |
| Kerio personal firewall | | 3 | 12.50% |
| Norton personal firewall | | 1 | 4.17% |
| Sygate personal firewall | | 1 | 4.17% |
| Neki drugi (postajte koji) | | 4 | 16.67% |
| Glasači: 24. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15 (permalink) | |
| Banned | Re: Firewall-i obrana od hakera puna zakrpa za ZA: Citat:
| |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-10-05 Lokacija: Varaždin
Poruka: 156
![]() | Re: Firewall-i obrana od hakera Ako se mene pita Kerio i Zone Alarm su jako dobri, cimer i ja smo umreženi i dijelimo net ja imam Kerio a on Zone i niti jedan niti drugi nismo imali apsolutno nikakvih problema. Ja imam još i avast sa uključenim on-access protectionom. |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Firewall-i obrana od hakera Citat:
Strava LOLMa kad je to sve isto... ma to vam ni ne treba... : Silence će vam upast u komp i da imate 3 firewalla ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Firewall-i obrana od hakera Ja sam imao zajebancija oko ZA, bloko je i sta ne bi trebao. A nije mi se nekako ni po sucelju svidio. Keria nikada nisam isprobao, a za ovoga Sygate mi je frend rekao da ga ni netreba stavlajti jer on blokira sve zivo pa i stranice koje mu se "ne svide". Ah neznam ovo je teze nego izabrati antivirusni...
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,471
![]() | Re: Firewall-i obrana od hakera Citat:
barem koliko ja znam | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Firewall-i obrana od hakera Citat:
![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
![]() |
| Tagovi: firewalli, hakera, obrana |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 21:59 |
| jeste li znali da | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 14 | 18-10-05 13:00 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 01:49 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 14-07-05 00:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:05.

Ni za savjet te se ne može pitati
: Silence će vam upast u komp i da imate 3 firewalla