| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi FUCKIN MSN VIRUSI... !!! u Tehnologija i Tehnika forumu; moj acc na msn-u svakih 5min zabloka i svima šalje nekakve linkove i koji več k... pokrenuo avast, niš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 179
![]() | FUCKIN MSN VIRUSI... !!! moj acc na msn-u svakih 5min zabloka i svima šalje nekakve linkove i koji več k... pokrenuo avast, ništa nije našao na kompu.. skinuo nod32, već sam ga prije koristio.. 0 poena.. brijem da ljudi poberu te zaraze od mene, već sam ih dvojicu zarazio ajd nek mi netko kaže kaj da ja radim ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: FUCKIN MSN VIRUSI... !!! Nemoj mi se javljati na msn ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: FUCKIN MSN VIRUSI... !!! Možda da probaš update noda nakon što ga skineš...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Purger | Re: FUCKIN MSN VIRUSI... !!! Kaj to treba radit ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: FUCKIN MSN VIRUSI... !!! Ne znam, ne vjerujem da možeš imati virus koji NOD ne nađe nakon updatea, možeš ga imati, jedno tjedandana, onda će ga naći novi update. NOD32 je od Virus bulletina dobivao puno nagrada često prolazeći testove 15000 virusa sa 100% uspjesnošću: Antivirus products Missed viruses HD scantime in seconds Eset NOD32DOS 0 52 NAI VirusScan 0 960 DialogueScience DrWeb 0 1674 Kaspersky Lab AvpDOS32 0 1920 Command Antivirus 3 209 FRISK F-Prot 3 219 F-Secure Antivirus 3 219 CA Inocucmd 9 644 Symantec Norton AntiVirus 17 1260 GeCAD RAV 25 667 Norman Virus Control 36 2769 Trend Micro PCSScan 69 806 CA Vet Rescue 91 703 VirusBuster 106 590 Grisoft AVG 206 1039 Sophos SWEEP 242 1140 Alwill Lguard 316 108 HAURI ViRobot 12339 1589 Predpostavimo da mu je realna uspiješnost skeniranja oko 90% (93% po nekim opširnijim testiranjima), ti bi stvarno bio rijetki sretnik koji je uspio pokupiti virus koji NOD ne prepoznaje, da ne spominjem da to znači da ga imaš vjerovatno ti, među rijetkima, jer sumnjive filove NOD šalje na identifikaciju i tako dobiva podatke za nove definicije. Dakle, ljudi, ja ne znam kako uspijevate upasti u takve probleme koji se nikom ne događaju... Nadalje, problem probaj riješiti tako da uzmeš tekst koji šalje MSN i staviš u google, valjda postoji još netko nas vijetu tko je imao isti problem i uspio ga riješiti... Evo i još nešto: LINK
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- Zadnji Uredio _Aris_ : 09-09-07 u 23:13. |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: FUCKIN MSN VIRUSI... !!! Jesi probao ovih par savjeta za ručno čišćenje sa linka??
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: fuckin, msn, virusi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:14.