Nemoj mi se javljati na msn![]()
Raspravljate o temi FUCKIN MSN VIRUSI... !!! u Sigurnost forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; moj acc na msn-u svakih 5min zabloka i svima šalje nekakve linkove i koji več k... pokrenuo avast, ništa nije ...
Nemoj mi se javljati na msn![]()
Možda da probaš update noda nakon što ga skineš...
Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
svaki poljubac za tvoje usne i
svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.
Kaj to treba radit![]()
Ne znam, ne vjerujem da možeš imati virus koji NOD ne nađe nakon updatea, možeš ga imati, jedno tjedandana, onda će ga naći novi update.
NOD32 je od Virus bulletina dobivao puno nagrada često prolazeći testove 15000 virusa sa 100% uspjesnošću:
Antivirus products Missed viruses HD scantime in seconds
Eset NOD32DOS 0 52
NAI VirusScan 0 960
DialogueScience DrWeb 0 1674
Kaspersky Lab AvpDOS32 0 1920
Command Antivirus 3 209
FRISK F-Prot 3 219
F-Secure Antivirus 3 219
CA Inocucmd 9 644
Symantec Norton AntiVirus 17 1260
GeCAD RAV 25 667
Norman Virus Control 36 2769
Trend Micro PCSScan 69 806
CA Vet Rescue 91 703
VirusBuster 106 590
Grisoft AVG 206 1039
Sophos SWEEP 242 1140
Alwill Lguard 316 108
HAURI ViRobot 12339 1589
Predpostavimo da mu je realna uspiješnost skeniranja oko 90% (93% po nekim opširnijim testiranjima), ti bi stvarno bio rijetki sretnik koji je uspio pokupiti virus koji NOD ne prepoznaje, da ne spominjem da to znači da ga imaš vjerovatno ti, među rijetkima, jer sumnjive filove NOD šalje na identifikaciju i tako dobiva podatke za nove definicije. Dakle, ljudi, ja ne znam kako uspijevate upasti u takve probleme koji se nikom ne događaju...
Nadalje, problem probaj riješiti tako da uzmeš tekst koji šalje MSN i staviš u google, valjda postoji još netko nas vijetu tko je imao isti problem i uspio ga riješiti...
Evo i još nešto: LINK
Zadnji Uredio _Aris_ : 10-09-07 u 00:13
Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
svaki poljubac za tvoje usne i
svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.
ma istekla mi je probna verzija nod32![]()
nemrem updejtat..
A da si probaš skinut AVG Anti virus, odabereš opciju free, updejtaš ga i onda, to se meni dešavalo i ja sam si pomogla s ovim programom i uspjelo mi je...