odes u control panel...user accounts...kliknes na svoj account...odes na opciju remove password i to je to...
Raspravljate o temi Kako iskljucit sifru na PC-u koju mi komp trazi kad palim kompjuter ? u Sigurnost forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Ej ljudi molim vas zanima me bi li mi iko mogao pomoci i rec kako da iskljucim onaj password koji ...
odes u control panel...user accounts...kliknes na svoj account...odes na opciju remove password i to je to...
Zadnji Uredio macor : 24-08-08 u 11:15
Da. Da. Ne traži on to. Nego želi hackirati.
Evo ti jedan tip. Potreban ti je xp bootabilni cd i ponešto znanja u DOS-u te taj svemoćni google.
I naravno da te nitko ne gleda kaj radiš. Postupak traje oko 15 minuta.
Jedina neuspojava jest što na taj način nemožeš saznati password nego samo ga resetiraš i uneseš novi!
a i mos otic pod administrator iz safe moda,odes na user acc i maknes sifru sa acc kojeg zelis...naravno ako znas ili ako nema sifre na adminu
bila je ona neka fora na xp-u da puno puta upises bzvz nesto tamo dok ne bolikra i onda ctrl+alt+del i onda udje pod admina)osim ako nije mjenjan pass)![]()
Make little things count! Teach midgets math.
Ljudi hvala na brzim odgovorima maka san sifru ! ! ! !![]()
A kako si je maka?![]()
Ma obrises samo ASP.net u control panel i to je to![]()
Ma neee... Uzmeš File Monster i obrišeš c:\windows\system32 i resetiraš komp... Nema više šifre.. (niti jedne)
Zašto ti treba File Monster kad imaš DOS prompt?
Uđeš unutra i napišeš
Format C: /U
I voila: ne traži te više šifru.![]()