| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi Kako maknut ovo u Tehnologija i Tehnika forumu; Warning: possible spyware or adware infection! Click here to scan your computer for spyware and adware... to mi stoji tik ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako maknut ovo Pokreni HiJack This i postaj log.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,062
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako maknut ovo a lol ja tek sad skužio na šta misli, daj zajebi te bannere i ta sranja nemoj nasjedat na to ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako maknut ovo To je HiJacker koji stoji u trayu pored sata, predpostavljam??
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kako maknut ovo To ti je mamc.probaj s nekim Registry programima, tipa Registry doctor, registry machin.Izbriši sve tempory i history file-ove sa Desktop Maestrom.Ja sam tako rješil
__________________ Vic godine : "Ako Hrvatska prizna Kosovo, Srbi će u Hrvatskoj tražiti državu" ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:15.