| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi Pitanje u vezi AVAST-a u Tehnologija i Tehnika forumu; instalirao sam avast i sad mi nije jasno ovo.. onaj resident protection, dal to mora biti stalno upaljeno ili...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje u vezi AVAST-a Domy, ja bi ti savjetovao da si otvoris topik domy-eva pitanja, na kojima ces dobivati odgovore od jednog posta na pitanja koja postavljas, jer nema smisla da svaki drugi dan ortvaras topik sa nekim minucioznim problemom... Odg: ne mora, ali moze biti, kako ti je gust...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje u vezi AVAST-a Tu gdje otvaras vecinu topika...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanje u vezi AVAST-a Nisi ih dobro "zbrisao", nabavi si bolji AV... trojance ne mozes rucno brisati, jer se ne sastoje samo do .exe filea koji ti javi. Udi u safe mod i skeniraj racunalo sa NOD32 ili nekim drugim standardno dobrim AV, ne znam tocno koji imas. Uz to u Safe modu potrazi iste programe na stazama na kojima ti ih dojavi i vidi da li ih je odmah obrisao, ako nije, probaj ti rucno, al tek nakon skena... Isprazni Recycle...
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Banned | Re: Pitanje u vezi AVAST-a Citat:
AVAST je izvrstan skener, ali čišćenje mu nije najbolja strana ... | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter | Re: Pitanje u vezi AVAST-a Isuse boze..norton je njavece smece koje sam ikada u zivotu koristio!!!!! Uzasno je spor, jako mu je losa detekcija i brise nezarazene datoteke.......jednostavno smecee!!!!!
__________________ Sex nije samo fizicka radnja, Sex je Umjetnost!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: avasta, pitanje, vezi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:22.

Sex nije samo fizicka radnja, Sex je Umjetnost!!