Makni ih... kako god znaš...
Šalu na stranu, deinstaliraj ih...
Raspravljate o temi Pomoc u Sigurnost forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; U komp su mi upala 2 programa,neki virusheat 4.3 i malewarecore 7.4 i sad me zanmia jesu to neki ok ...
Makni ih... kako god znaš...
Šalu na stranu, deinstaliraj ih...
Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
svaki poljubac za tvoje usne i
svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.
Ma izbrisa sam ga,al jo je 1 tu,u exploreru mi stoje 2 neka prozorcica,
prvi je
block adware/popus
i drugi
remove spyware
i kad iden to stisnist preusmjerava me na neke stranice ka da skidam njihove programe i mice mi pocetnu stranicu i stavlja tamo neku livu njihovu,daj ako itko zna ima li koji program za maknit to smece,plzzz
probaj instalirat NOD 32 i spybot search and destroy.
Oba moš nać na cdeovima od buga ili priko neta.
ZA Nod imaš beslatnu verziju koja traje 30 dana.
Osim toga možeš nać sam fileove i foldere koji su ti programčići napravili sa searchem pa ih ručno brisat što može pomoć ali ne i riješit problem.
Pokreni HiJack this i daj log.
Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
svaki poljubac za tvoje usne i
svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.
E ...bili mi netko mogao reć dali mogu zaključat neki folder u My Documents i kako?
Stavila bi ga pod lozinku...zako da ga samo ja mogu otvorit....jel se to može??
Pls help
u pravu je Aris , najbolja ti je opcija da daš log od HiJack this-a, i da ti to neko prekontroliše ako zna. A pošto ti je Aris tražio log vjerovatno da on zna oko toga, pa ga njemu daj. Tako ti je po mom mišljenju najsigurnije, jer ćeš onda znati sa čim imaš posla, i veličinu problema. Pozz
(¯`v´¯
`*.¸ .*´
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.
Ali...
To mozes napravit samo ako imas 2 accaunta, jer kad napises pass zakljucat ce ti se i accaunt na kompu... Kolko ja znam... i mislim da je nemoguce bas stavit da ti trazi sifru kad ulazis u datoteku, osim preko folder lock-a... ili ne![]()
----->3. kolo virtualne kladionice.<-----
ne znam baš tu proceduru,,, ja imam dva acc, moj je komp ali imam acc za mamu, al ne koristi svoj nego moj...
šifra mi nije ni potrebna jer je to samo moj komp
(¯`v´¯
`*.¸ .*´
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.