| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi Pomoc u Tehnologija i Tehnika forumu; U komp su mi upala 2 programa,neki virusheat 4.3 i malewarecore 7.4 i sad me zanmia jesu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-12-07 Godina: 28
Poruka: 43
![]() | Pomoc U komp su mi upala 2 programa,neki virusheat 4.3 i malewarecore 7.4 i sad me zanmia jesu to neki ok programi,jer naprave mi scan i najdu masu svakakvi ludosti i onda traze da kupim porgram, kako da ih maknem ako nisu ok? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pomoc Makni ih... kako god znaš... Šalu na stranu, deinstaliraj ih...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-12-07 Godina: 28
Poruka: 43
![]() | Re: Pomoc Ma izbrisa sam ga,al jo je 1 tu,u exploreru mi stoje 2 neka prozorcica, prvi je block adware/popus i drugi remove spyware i kad iden to stisnist preusmjerava me na neke stranice ka da skidam njihove programe i mice mi pocetnu stranicu i stavlja tamo neku livu njihovu,daj ako itko zna ima li koji program za maknit to smece,plzzz |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-03-08
Poruka: 63
![]() | Re: Pomoc probaj instalirat NOD 32 i spybot search and destroy. Oba moš nać na cdeovima od buga ili priko neta. ZA Nod imaš beslatnu verziju koja traje 30 dana. Osim toga možeš nać sam fileove i foldere koji su ti programčići napravili sa searchem pa ih ručno brisat što može pomoć ali ne i riješit problem. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pomoc Pokreni HiJack this i daj log.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:21.