Pokazujem rezultate 1 do 7 od 7

Problem s ZoneAlarm

Raspravljate o temi Problem s ZoneAlarm u Sigurnost forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Pozdrav ljudi molim vas za pomoć. Ovako: stari komp nisam palio već mjesecima i danas upalim da poskidam update-e kad ...

Regularni forumas Avatar od korisnika Dejan
    Datum registracije
    10-02-06
    Poruka
    91
    Liked
    0 times

Problem s ZoneAlarm

Pozdrav ljudi molim vas za pomoć. Ovako: stari komp nisam palio već mjesecima i danas upalim da poskidam update-e kad ono neradi mi ZoneAlarm, ništa ja probam instalirati ponovo noviju verziju i izbaci mi porukicu u prozoru sljedeću:

Setup is unable to log the TrueVector service. Install cannot continue without logging into the TrueVector service.
    Pleae use the service manager to shut down the TrueVector service and then restart the installer program.

Probam ja sa Windows Task Manager pod Processes nađem ovako nešto GLB1E.temp i ugasim ga prozor se zatvori ali prilikom novog pokretanja instalacije opet se aktivira.. i još nešto u task menađeru našao sam WgaTray.exe kad ga zgasim on se sam aktivira i vrati, to je vjerovatno nešto od sistema.
    Eto ako netko zna kako rješiti problem plizz Help
    Pozdrav.
    Zadnji Uredio Dejan : 18-09-08 u 22:33

Datum registracije
    10-02-06
    Poruka
    91
    Liked
    0 times

Re: Problem s ZoneAlarm

Stvarno nitko nema barem nekakvu ideju?? barem me uputite na neki sajt gdje bih mogao do pomoći oko problema

prof. Foruma Avatar od korisnika Ineluki
    Datum registracije
    10-01-08
    Starost
    26
    Poruka
    1,104
    Liked
    3 times

Rješenje problema ti je u potpunoj deistalaciji ZA:

http://forum.zonelabs.org/zonelabs/b...message.id=103

Inače poruka označava da iako si deistalirao ZA, TrueVector servis je ostao uključen u servisima te bi ga trebalo isključiti prije reinstalacije programa. (Start - Run - services.msc).

Iako najbolje rješenje je maknuti ga u potpunosti iz sustava to mislim prvenstveno na hidden files i registry, kao što ti je u linku objašnjeno.

Javi rezultat i kako si rješio problem...

Banned
    Datum registracije
    11-08-08
    Poruka
    85
    Liked
    0 times

To bi trebalo pomoći...

prof. Foruma Avatar od korisnika Ineluki
    Datum registracije
    10-01-08
    Starost
    26
    Poruka
    1,104
    Liked
    3 times

Wow. Tvoja rečenica bude presudila u ovoj situaciji. Jer Dejan nije imao pouzdanja u moj odgovor bez tvoje potvrde.. A joooj...

Datum registracije
    10-02-06
    Poruka
    91
    Liked
    0 times

Fixed. Hvala ineluki, nisam ga tražio u sistemu nego sam ga se riješio ovim putem: kada upalim kompjuter prva stranica se očita na netu ali druga ne jer on vjerovatno preko tog true vector service prepozna da imam kopiju zona. tako da sam ga uninstalirao odmah na startu windowsa i problem riješen.
    Hvala pozdrav.

Cachorro Louco Avatar od korisnika sahasa
    Datum registracije
    24-12-05
    Poruka
    13,753
    Liked
    88 times

Citat Pravi autor: Microsoft_Hacker Pogledaj Poruke
    To bi trebalo pomoći...
    Kako me živciraš sa ovakvim usnim proljevima...

Čovjek je prvi post napisao 18.09. i ti se nisi javio 5 dana sa rješenjem.Sad kad je netko ponudio rješenje problema dođeš ti i pišeš sranja...

Kako te nije sram
    Stvarno si biser....

Lajkaj nas na Facebooku