Stvarno nitko nema barem nekakvu ideju?? barem me uputite na neki sajt gdje bih mogao do pomoći oko problema
Raspravljate o temi Problem s ZoneAlarm u Sigurnost forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Pozdrav ljudi molim vas za pomoć. Ovako: stari komp nisam palio već mjesecima i danas upalim da poskidam update-e kad ...
Zadnji Uredio Dejan : 18-09-08 u 22:33
Stvarno nitko nema barem nekakvu ideju?? barem me uputite na neki sajt gdje bih mogao do pomoći oko problema
Rješenje problema ti je u potpunoj deistalaciji ZA:
http://forum.zonelabs.org/zonelabs/b...message.id=103
Inače poruka označava da iako si deistalirao ZA, TrueVector servis je ostao uključen u servisima te bi ga trebalo isključiti prije reinstalacije programa. (Start - Run - services.msc).
Iako najbolje rješenje je maknuti ga u potpunosti iz sustava to mislim prvenstveno na hidden files i registry, kao što ti je u linku objašnjeno.
Javi rezultat i kako si rješio problem...
To bi trebalo pomoći...
Wow. Tvoja rečenica bude presudila u ovoj situaciji. Jer Dejan nije imao pouzdanja u moj odgovor bez tvoje potvrde.. A joooj...
Fixed. Hvala ineluki, nisam ga tražio u sistemu nego sam ga se riješio ovim putem: kada upalim kompjuter prva stranica se očita na netu ali druga ne jer on vjerovatno preko tog true vector service prepozna da imam kopiju zona. tako da sam ga uninstalirao odmah na startu windowsa i problem riješen.
Hvala pozdrav.