Stranica 2 od 5 PrvoPrvo 12345 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 43

Problem sa update-om nod32

Raspravljate o temi Problem sa update-om nod32 u Sigurnost forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; kupio sam komp ali nisam posebno plaćao za taj antivirus već sam dobio uz komp pa sam napisao "platio" (jeli ...

Regularni forumas Avatar od korisnika Jimmy
    Datum registracije
    17-12-06
    Starost
    23
    Poruka
    282
    Liked
    0 times

Re: Problem sa update-om nod32

kupio sam komp ali nisam posebno plaćao za taj antivirus već sam dobio uz komp pa sam napisao "platio" (jeli cijena bila uračunata za taj antivirus neznam,nema ga na računu pa opet pretpostavljam da ne mora bit da sam platio,al kad mi je lik rekao da je instalirao i da ću ga trebat dnevno update-at ali da cijeli program traje 15 god,no dobro kako bilo sad...),uglavnom radio je super sve do tog datuma,nikakvih bugova,nedostataka ni niš'...sad kak' je to instalirano nije mi poznato ali znam da me sad jebe taj update pa mi je već sad čudno...

ovak je to:

"Riječi su isto kao i gomila ljudi
    Nije nužno znati za sve
    Odaberi za sebe samo one prave"

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika vedo777
    Datum registracije
    20-01-07
    Poruka
    535
    Liked
    0 times
    Trial verzija Nod32 se ne da update-ovati!!! Skida definicije virusa tako dugo dok ga ima, ali ako je trial, pa makar crack-irana na milijardu dana, ona je trial i traje koliko joj piše da traje.
    Koristim Nod32 već više od dvije godine, licenciranu cerziju i ni ona se ne upgrade-a na noviju verziju sama, nego odem na njihovu stranicu, otipkam username i password i skinem najnoviju retail verziju.
    Jedina je fora što licencirani Nod, kao što je već i rečeno ima prednost nad trial-ima, pa oni "moraju čekati" i po nekoliko dana na red za svoje definicije.

A ovome, što je uvaljena takva "doživotna" verzija... Ne znam što da velim. Uvali se kome se može... Ako je uvaljeno... Ako si i malo informatički pismen, znaš da se sve licence takvih programa prodaju na godinu-dvije...
    Jel kupuješ i auto koji ne treba na servis 1000000000 km?!?

Je, sad!
    Ti si kupio kompjuter, ali ne i Nod32!
    Jasnije se izražavaj, vidiš da neki nore na nešto što se i nije dogodilo. Obmanjuješ javnost?!
    Zadnji Uredio wonderwall : 01-02-07 u 22:09

Banned Avatar od korisnika silence
    Datum registracije
    21-10-05
    Poruka
    8,458
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: Jimmy Pogledaj Poruke
    kupio sam komp ali nisam posebno plaćao za taj antivirus već sam dobio uz komp pa sam napisao "platio" (jeli cijena bila uračunata za taj antivirus neznam,nema ga na računu pa opet pretpostavljam da ne mora bit da sam platio,al kad mi je lik rekao da je instalirao i da ću ga trebat dnevno update-at ali da cijeli program traje 15 god,no dobro kako bilo sad...),uglavnom radio je super sve do tog datuma,nikakvih bugova,nedostataka ni niš'...sad kak' je to instalirano nije mi poznato ali znam da me sad jebe taj update pa mi je već sad čudno...

ovak je to:
    znam kak izgleda

dnavno možeš skidat definicije virusa, ali update anti-virusnog engine-a zaboravi. nijedan program ne traje 15 godina ... sorry, ali to je malo naivno, još ako piše TRIAL, pa ko bi ti dao da nešto isprobavaš na 155 godina

imaš dvije opcije :

a) potražit noviju verziju i crack za nju

b) zadržat staru, opet ju crackat i imat stariju verziju

u svakom sluačju, ne možeš napraviti update samog programa.
    ako ideš tražit crackove ... daj prvo onda pokreni anti virus U BILO KOJEM OBLIKU, i budi jako pažljiv - 90% crackova na warez stranicama imaju viruse u sebi.

moj ti savjet da rađe ideš skidat sa nekog torrenta, i to tamo di ima komentara, pa ako je neko i uvaljo virus, ekipa to odma stavi, da svi znaju ...

pošto vidim da nisi baš tolko kompjuterski nabrijan .. predlažem ti da za sada budeš zadovoljan sa starom verzijom i polako se otisneš tražit noviju (ako ti je to tolko bitno) ... nemoj se samo zaletavat, da ne popiješ neko govno na komp ...

Datum registracije
    17-12-06
    Starost
    23
    Poruka
    282
    Liked
    0 times

sorry ak sam se prvi put krivo izrazio al sam napisao samo kak piše i što mi je rečeno,a kad sam to uzimao nisam pojma imao o kompjuterima ni o bilo kakvim instalacijama i softverima,a pogotovo ne o antivirusnim programima (nisam znao ni da se update-aju,naravno u vezi licenciranih),to je došlo samo od sebe i to je to,a dal bi dobro bilo sad skinuti 2.7 verziju sa crackom,i ako da, da li bi kao takav imalo uspješnu funkciju protiv virusa?
    Nije nužno znati za sve

Datum registracije
    21-10-05
    Poruka
    8,458
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: Jimmy Pogledaj Poruke
    sorry ak sam se prvi put krivo izrazio al sam napisao samo kak piše i što mi je rečeno,a kad sam to uzimao nisam pojma imao o kompjuterima ni o bilo kakvim instalacijama i softverima,a pogotovo ne o antivirusnim programima (nisam znao ni da se update-aju,naravno u vezi licenciranih),to je došlo samo od sebe i to je to,a dal bi dobro bilo sad skinuti 2.7 verziju sa crackom,i ako da, da li bi kao takav imalo uspješnu funkciju protiv virusa?
    ovako ... što je noviji program, obično ima i bolje opcije (makar ne mora značit).
    pošto očito se ne snalaziš još dovoljno, ostavi ovu verziju.

CP (croportal) je sad užasno spor, pa mi se, iskreno, ne da piskarat i čekati ...

JAKO pazi ako ideš skidat. nemoj NI SLUČAJNO skidat s nekih stranica di nude direktni download - pogotovo ne crackova .... to ti je recept za popit virus ..

Datum registracije
    17-12-06
    Starost
    23
    Poruka
    282
    Liked
    0 times

ok,zahvaljujem vam na dosadašnjoj pomoći
    Nije nužno znati za sve

Master of Sex n Sin Avatar od korisnika tarquino
    Datum registracije
    28-09-05
    Poruka
    3,072
    Liked
    2 times

Arrow Re: Problem sa update-om nod32

nije nikakva frka...skineš trail sa službene nod32 stranice, a crack sa strane....

neću mu updatetati najnoviji negine, ali virusne defincije hoće i to je najbitnije...imam nod32, takav u trial verziji zadnje tri godine, dva puta sam ga sam ga sređivao i sve šljaka finneeeee....a ima me po kojekvim stranicama, gdje se može ne virus pokupiti nego čudovište iz lock nessa
    ....žrtva sam bludnih misli....

Regularni forumaš Avatar od korisnika John Doe
    Datum registracije
    29-09-06
    Poruka
    119
    Liked
    0 times

Joj ljudi što lupate gluposti a nemate pojma!
    Jimmy, otvori "update". Klikni na "setup", pa na "servers". Odi na "add", pod "new server" stavi http://freeit.byethost9.com klikni "ok" pa onda tamo gdje piše "choose automaticaly" prebaci da ti skida sa tog servera.
    Klikni na "ok" pa na "update now" i gle čuda... sve što su napričali ovdje...

Kad ti poskida sve opet možeš prebaciti na "choose automaticaly".
    Ako ne možete da živite jedno bez drugog, vjenčajte se pa ćete moći.

Link na blog sam morao obrisati.

Regularni forumaš Avatar od korisnika John Doe
    Datum registracije
    29-09-06
    Poruka
    119
    Liked
    0 times

Nisam uspio dodati edit pa neka moderatori spoje.

Ako ti napravi update na 2028, nakon par minuta odi i klikni na "update now" a neka ti server bude postavljen na "choose automaticaly" jer postoji i novija, 2029 verzija.
    Ako ne možete da živite jedno bez drugog, vjenčajte se pa ćete moći.

Link na blog sam morao obrisati.

Datum registracije
    21-10-05
    Poruka
    8,458
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: John Doe Pogledaj Poruke
    Joj ljudi što lupate gluposti a nemate pojma!
    Jimmy, otvori "update". Klikni na "setup", pa na "servers". Odi na "add", pod "new server" stavi http://freeit.byethost9.com klikni "ok" pa onda tamo gdje piše "choose automaticaly" prebaci da ti skida sa tog servera.
    Klikni na "ok" pa na "update now" i gle čuda... sve što su napričali ovdje...

Kad ti poskida sve opet možeš prebaciti na "choose automaticaly".
    sorry, ali skidat update za anti-virusni program sa stranice koja nije službena stranica proizvođača je valjda najgluplja stvar koju sam ikad čuo.

postoji razlog zašto se to ne radi .. kaj ja znam .. da možda ne pokupiš nešto čemu nije mjesto u NOD32 programu?

imam ta ja jedan guba program .. možeš ga skinut s rootkit.com ... ustvari ih nekoliko tamo, daj jvi kad to skineš, budem ti pokazao par fora ... ali instaliraj ih prvo, nemoj se zezat, to su super programi ...
    poslje možeš podjelit svoja iskustv u topicu "upravljenje računalom preko neta" ... biće zabavno ..

kaj je sljedeće?

Lajkaj nas na Facebooku