| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi Problem sa update-om nod32 u Tehnologija i Tehnika forumu; kupio sam komp ali nisam posebno plaćao za taj antivirus već sam dobio uz komp pa sam napisao "platio&... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-12-06 Lokacija: Karlovac Godina: 19
Poruka: 282
![]() ![]() | Re: Problem sa update-om nod32 kupio sam komp ali nisam posebno plaćao za taj antivirus već sam dobio uz komp pa sam napisao "platio" (jeli cijena bila uračunata za taj antivirus neznam,nema ga na računu pa opet pretpostavljam da ne mora bit da sam platio,al kad mi je lik rekao da je instalirao i da ću ga trebat dnevno update-at ali da cijeli program traje 15 god,no dobro kako bilo sad...),uglavnom radio je super sve do tog datuma,nikakvih bugova,nedostataka ni niš'...sad kak' je to instalirano nije mi poznato ali znam da me sad jebe taj update pa mi je već sad čudno... ovak je to: ![]()
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Trial verzija Nod32 se ne da update-ovati!!! Skida definicije virusa tako dugo dok ga ima, ali ako je trial, pa makar crack-irana na milijardu dana, ona je trial i traje koliko joj piše da traje. Koristim Nod32 već više od dvije godine, licenciranu cerziju i ni ona se ne upgrade-a na noviju verziju sama, nego odem na njihovu stranicu, otipkam username i password i skinem najnoviju retail verziju. Jedina je fora što licencirani Nod, kao što je već i rečeno ima prednost nad trial-ima, pa oni "moraju čekati" i po nekoliko dana na red za svoje definicije. A ovome, što je uvaljena takva "doživotna" verzija... Ne znam što da velim. Uvali se kome se može... Ako je uvaljeno... Ako si i malo informatički pismen, znaš da se sve licence takvih programa prodaju na godinu-dvije... Jel kupuješ i auto koji ne treba na servis 1000000000 km?!? ![]() Je, sad! Ti si kupio kompjuter, ali ne i Nod32! Jasnije se izražavaj, vidiš da neki nore na nešto što se i nije dogodilo. Obmanjuješ javnost?! Zadnji Uredio wonderwall : 01-02-07 u 21:09. |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Banned | Re: Problem sa update-om nod32 Citat:
![]() dnavno možeš skidat definicije virusa, ali update anti-virusnog engine-a zaboravi. nijedan program ne traje 15 godina ... sorry, ali to je malo naivno, još ako piše TRIAL, pa ko bi ti dao da nešto isprobavaš na 155 godina ![]() imaš dvije opcije : a) potražit noviju verziju i crack za nju b) zadržat staru, opet ju crackat i imat stariju verziju u svakom sluačju, ne možeš napraviti update samog programa. ako ideš tražit crackove ... daj prvo onda pokreni anti virus U BILO KOJEM OBLIKU, i budi jako pažljiv - 90% crackova na warez stranicama imaju viruse u sebi. moj ti savjet da rađe ideš skidat sa nekog torrenta, i to tamo di ima komentara, pa ako je neko i uvaljo virus, ekipa to odma stavi, da svi znaju ... pošto vidim da nisi baš tolko kompjuterski nabrijan .. predlažem ti da za sada budeš zadovoljan sa starom verzijom i polako se otisneš tražit noviju (ako ti je to tolko bitno) ... nemoj se samo zaletavat, da ne popiješ neko govno na komp ... | |
| | |
| | #14 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Problem sa update-om nod32 sorry ak sam se prvi put krivo izrazio al sam napisao samo kak piše i što mi je rečeno,a kad sam to uzimao nisam pojma imao o kompjuterima ni o bilo kakvim instalacijama i softverima,a pogotovo ne o antivirusnim programima (nisam znao ni da se update-aju,naravno u vezi licenciranih),to je došlo samo od sebe i to je to,a dal bi dobro bilo sad skinuti 2.7 verziju sa crackom,i ako da, da li bi kao takav imalo uspješnu funkciju protiv virusa?
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" |
| | |
| | #15 (permalink) | |
pošto očito se ne snalaziš još dovoljno, ostavi ovu verziju. CP (croportal) je sad užasno spor, pa mi se, iskreno, ne da piskarat i čekati ... JAKO pazi ako ideš skidat. nemoj NI SLUČAJNO skidat s nekih stranica di nude direktni download - pogotovo ne crackova .... to ti je recept za popit virus .. | |
| | |
| | #16 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Problem sa update-om nod32 ok,zahvaljujem vam na dosadašnjoj pomoći ![]()
| | |
| | #17 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,931
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nije nikakva frka...skineš trail sa službene nod32 stranice, a crack sa strane.... neću mu updatetati najnoviji negine, ali virusne defincije hoće i to je najbitnije...imam nod32, takav u trial verziji zadnje tri godine, dva puta sam ga sam ga sređivao i sve šljaka finneeeee....a ima me po kojekvim stranicama, gdje se može ne virus pokupiti nego čudovište iz lock nessa
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-09-06 Lokacija: Kentučki
Poruka: 117
![]() | Re: Problem sa update-om nod32 Joj ljudi što lupate gluposti a nemate pojma! Jimmy, otvori "update". Klikni na "setup", pa na "servers". Odi na "add", pod "new server" stavi http://freeit.byethost9.com klikni "ok" pa onda tamo gdje piše "choose automaticaly" prebaci da ti skida sa tog servera. Klikni na "ok" pa na "update now" i gle čuda... sve što su napričali ovdje... ![]() Kad ti poskida sve opet možeš prebaciti na "choose automaticaly".
__________________ Ako ne možete da živite jedno bez drugog, vjenčajte se pa ćete moći. ![]() Link na blog sam morao obrisati. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-09-06 Lokacija: Kentučki
Poruka: 117
![]() | Nisam uspio dodati edit pa neka moderatori spoje. Ako ti napravi update na 2028, nakon par minuta odi i klikni na "update now" a neka ti server bude postavljen na "choose automaticaly" jer postoji i novija, 2029 verzija.
__________________ Ako ne možete da živite jedno bez drugog, vjenčajte se pa ćete moći. ![]() Link na blog sam morao obrisati. |
| | |
| | #20 (permalink) | |
postoji razlog zašto se to ne radi .. kaj ja znam .. da možda ne pokupiš nešto čemu nije mjesto u NOD32 programu? imam ta ja jedan guba program .. možeš ga skinut s rootkit.com ... ustvari ih nekoliko tamo, daj jvi kad to skineš, budem ti pokazao par fora ... ali instaliraj ih prvo, nemoj se zezat, to su super programi ... poslje možeš podjelit svoja iskustv u topicu "upravljenje računalom preko neta" ... biće zabavno .. kaj je sljedeće? | |
| | |
![]() |
| Tagovi: nod32, nod32 update |
« Spam Vs Virus
|
WinAntiVirus »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:30.