reinstalacija windowsa bi ti bilo najjednostavnije rjesenje
Raspravljate o temi upomoc u Sigurnost forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; pozdravljam vas sve znaci ovako imo sam svakakve virus ali nikad nesto ovako. nije bitno kako sam ga dobio ali ...
reinstalacija windowsa bi ti bilo najjednostavnije rjesenje
nema druge?
a izgubio bi par dana dok bi nasa uzrok i jos onda ne mora znaciti da ce pomoci...a reinstalacija je gotova za 3 sata max...
al ak bas neces onda probaj skenirati sa kasperskyem i spyware doctorom iz safe moda makar sumnjam da ce ista pomoc
skeniro bi da mogu ali ne mogu uopce uci u svoj account
evo dok si čekao savjet, mogao si već imat friške nove vindoze
ma ako su svi ti simptomi koje si napisao, krši to! ne isplati se stvarno zajebavat kad ti je sve onemogućeno.
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
ok dobro to smo rijesili mislim vec sam zno da cu ga trebati reinstalirati nego ima netko nekakav savjet kako da tog lika koji mi je poslo virus da ga zajebnem nekako (znam ko mi je napravio) neki gori virus ili nesto tako plz
Savjet o takvim stvarima ovdje ne možeš dobit![]()
daj molim te nepricaj majke ti meni je file s tim imenom trebo sad je vjerovatno on promejnio ime kako sam ja mogo znati skeniro sam antivirus mi nije pronaso nista meni je bilo dovoljno