| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Sigurnost Raspravljate o temi Your computer is infected! u Tehnologija i Tehnika forumu; evo ga. Imam ovaj neki problem. Kasnije se (zna se desit) u ie počnu otvarat prozori sa linkom na ovu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Your computer is infected! evo ga. Imam ovaj neki problem. ![]() Kasnije se (zna se desit) u ie počnu otvarat prozori sa linkom na ovu stranicu. Kod: http://go.winantivirus.com/MTY2NjU=/2/6018/ax=1/ed=1/ex=1/354/ Ako zna tko što pametno bio bih zahvalan. Isto tako ako mi tko može stavit link na besplatnu verziju nekog av da očistim ovu glupost. Nemogu otvorit control panel tako ni ovaj crveni znakić za firewall u kutu. Javi mi poruku: "Operation has been cancelled due to restrictions in effect on this computer. Please contact your system administrator". Hvala unaprijed, ice. EDIT: Evo ga, počelo me prcat. ![]() Zadnji Uredio ice : 08-08-07 u 20:52. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Your computer is infected! Skini i pokreni HiJack This i postaj log ovdje.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: computer, infected |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:13.